1 anmeldelser
Denne SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, så den er let at benytte og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 6 bar/86 PSI,…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 49,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, så den er let at benytte og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 6 bar/86 PSI, som er rigeligt til langt de fleste cykler.

Anvendelse
Pumpen er fjedrende i håndtaget, således at den kan sidde i spænd langs sadelrøret eller langs overrøret. Denne DuoHead pumpe passer på stel med indvendigt mål på 400 mm til 450 mm. Den er således god at have fast på sin cykel, da du dermed aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at man tager den med, når man parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Passer til stel med indvendigt mål på 400 mm - 450 mm
  • Pumper op til 6 bar / 86 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Vægt: 146 gram
  • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast

Montering
Pumpen har to hoveder til at pumpe med. Det store hoved bruges til autoventiler, mens det mindre hoved bruges til almindelige- og racerventiler. Pumpen er via sin fjedrende effekt let at placere i rammen.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet, og du får noget for pengene ift. andre pumper i samme prisklasse. Der findes dog pumper i bedre kvalitet og materialer, men prisen på disse pumper er naturligvis også højere.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Den syrefri olie er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil.

EAN: 4002556445966

27-06-2014
godt