Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, så den er let at benytte og passer til alle ventiltyper. Pumpen giver e…
Læs mere
Vejl.: 69,00
DKK 49,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne SKS pumpe er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Pumpen er lavet i hård plast og med dobbelt pumpehoved, så den er let at benytte og passer til alle ventiltyper. Pumpen giver et tryk op til 6 bar/86 PSI, som er rigeligt til langt de fleste cykler. Cykelpumpen er desuden nede i en lav vægt således, at den nemt kan tages med på den gængse cykeltur og være yderst funktionel.

Anvendelse
Pumpen er fjedrende i håndtaget, således den kan sidde i spænd langs sadelrøret eller langs overrøret. Den passer på stel med indvendigt mål på 345 mm til 395 mm. Pumpen er således god at have fast på sin cykel, da man dermed aldrig glemmer den. Da pumpen er meget let at tage af og på, er det også en let genstand at stjæle, og derfor anbefaler vi, at man tager den med, når man parkerer cyklen i længere tid. Pumpen passer til alle ventiltyper.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Passer til stel med indvendigt mål på 345 mm - 395 mm
  • Pumper op til 6 bar / 86 PSI
  • Passer til alle ventiler
  • Vægt: 132 gram
  • Materiale: Overvejende hård kvalitetsplast

Montering
Pumpen har to hoveder til at pumpe med. Det store hoved bruges til autoventiler, mens det mindre hoved bruges til almindelige- og racerventiler. Pumpen er via sin fjedrende effekt let at placere i rammen.

Kvalitetsniveau
Pumpen er i god kvalitet, og man får noget for pengene ift. andre pumper i samme prisklasse. Der findes dog dyrere pumper i bedre kvalitet og materialer. Dette blive derfor videreførelse af den store kvalitet, der oftest ses hos SKS, hvor komfort og funktionalitet er begreber der er stadfæstet i produkterne. Dette giver dem deres høje niveau af kvalitet, hvor solide materialer og innovative teknologier også spiller ind i designet.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gang i mellem - især hvis pumpen sidder på cyklen udenfor. Den syrefri olie er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger, der også skal slutte tæt. For at optimere levetiden på disse er det vigtigt, at man bruger de rigtige hoveder til den rigtige ventil.

07-02-2018
Praktisk lille pumpe som kan bruges til flere ventiltyper.