Denne sorte pumpe fra Zefal er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Du får en pumpe, der er produceret i aluminium og plast, samt en pumpe der passer til alle ventiler. Den giver et tryk på 12 BAR/174 PSI, s…
Læs mere
Vejl.: 269,00
DKK 219,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne sorte pumpe fra Zefal er designet til at sidde i spænd på rammen eller stellet. Du får en pumpe, der er produceret i aluminium og plast, samt en pumpe der passer til alle ventiler. Den giver et tryk på 12 BAR/174 PSI, som rækker mere end rigeligt til de fleste cykler. Pumpen er desuden nede i en lav vægt på 240 gram, hvilket gør den anvendelig og brugbar på enhver cykeltur.

Anvendelse
Zefal pumpen er fjedrende i håndtaget, således at den kan sidde i spænd langs med sadelrøret eller over røret på cyklen. Du kan låse håndtaget fast under pumpning, ved blot at dreje enden af håndtaget.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: Aluminium
  • Vægt: 240 gram
  • Pumper op til 12 BAR/174 PSI
  • Kan sidde i spænd på rammer med mål 36-40 cm.
  • Brugsanvisning medfølger
  • Fjedrende håndtag

Kvalitetsniveau
Du får en pumpe, der kan pumpe op til 12 BAR eller 174 PSI. Zefal HPX pumpen har en fin vægt på 240 gram og du får absolut kvalitet for pengene, når du køber denne pumpe. Denne flotte pumpe fortsætter dette høje kvalitetsniveau fra Zefal, hvor komfort og funktionalitet bliver integreret i alle produkter i den bedste kombination. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Zefal.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler, at du smører din Zefal HPX pumpe med lidt syrefrit olie efter behov.

EAN: 3420587312018

Ingen anmeldelser af dette produkt.