Her bliver der givet en stor portion af kvalitet, fordelt på blot en enkelt skos stilrene og flotte design. Cykelskoen gør godt for dine fødder med en yderst robust ydersål i mikrofiber, hvor det tekniske design holder begreb…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Her bliver der givet en stor portion af kvalitet, fordelt på blot en enkelt skos stilrene og flotte design. Cykelskoen gør godt for dine fødder med en yderst robust ydersål i mikrofiber, hvor det tekniske design holder begreber som stabilitet, let vægt og vandtæthed. Cykelskoene præsenterer en sublim pasform med Double Tecno-3 Push, hvor en tæt pasform kan justeres og foregå ved blot et enkelt tryk på et knappesystem. Hælen kan også indgå i denne tætte pasform med en Heel Retention, der holder hælen fast under når der cykles således, at den ikke glider i skoen.

Raceskoene er lavet med en forstærket hæl, der kan give en vis stabilitet og stivhed til en forbedret kraftoverførsel til pedalerne og en samtidig stor holdbarhed. Sålen afslutter denne cykelsko med en fremragende konstruktion af carbon, der giver både lethed og en optimeret kraftoverførsel til pedalerne med sin stivhed. Derudover kan cykelskoens sål brilliere med en aftrækker, hvor luftkanaler kan benyttets til en ventilation af fødderne. Denne funktion kan benyttes alt efter behovet og sæsonen. Sålens konstruktion tillader desuden, at der kan forestås et kontrolleret fleksibilitet ved tåen for en større komfort.

Anvendelse
Shot fra Sidi leverer den nødvendige støtte til dine fødder således, at præstationsniveauet kan blive ved med at være højt og funktionelt under træning og konkurrencekørsel. Disse cykelsko kan benyttes til flere lejligheder, herunder spinning og på racercyklen. Her kan de også benyttes ved siden af cyklen, da de er lavet med en udskiftelig blok til hælen. Vi bemærker, at klamper skal tilkøbes og er ikke med i købet.

Specifikationer

  • Racesko
  • Ydersål: Mikrofiber Techpro Matt Mesh
  • Sål: Vent Carbon Sål
  • Double Tecno-3 Push System
  • Reflex justerbart Heel Retention
  • Sidi hælkap
  • Antislip udskiftelig heel pad

Kvalitetsniveau
Sidi har i mange år leveret på et højt niveauer, hvor deres værdier og traditioner har været drivende for deres videre produktion. Her har komfort og funktionalitet været første prioritet, og er blevet leveret direkte til brugeren med brug af solide materialer og teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, der er dominerende på det internationale marked.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelsen kan blot foregå ved, at man tørrer cykelskoene over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
Den rette størrelse er vigtig når du skal finde de perfekte cykelsko, da dine fødder selvfølgelig skal have det godt og have en optimal plads i skoene. Du må derfor måle begge dine fødder for den bedste måling, hvilket sker med vægten ligeligt fordelt på begge fødder. Derfra skal man blot benytte sig af den nedenstående tabel. Vi skal bemærke, at man normalt benytter sig af en større størrelse i cykelsko, end man normalvis ville bruge i andre sko.

Vi gør kunden opmærksom på, at denne størrelsesguide blot er vejledende, da der er forskelle på bredde og længder fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

Tilgængelige varianter

42

Ingen anmeldelser af dette produkt.