Kvalitet og funktionalitet falder sammen ved designet af denne cykelsko, der har centrum omkring føddernes sikkerhed og komfort. Cykelskoene er lavet med en ydersål i mikrofiber, der omkranser sig om et højt niveau af stabili…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Kvalitet og funktionalitet falder sammen ved designet af denne cykelsko, der har centrum omkring føddernes sikkerhed og komfort. Cykelskoene er lavet med en ydersål i mikrofiber, der omkranser sig om et højt niveau af stabilitet, let vægt og en vandafvisende effekt. Soft Instep Closure System sørger som lukkesystem for, at vristen bliver tilgodeset med anatomiske og bløde tendenser, så man opnår en komfortabel og tæt pasform. Dette definerer resten af lukkesystemet, hvor velcrostropper og Teco-3 Push System sørger for en hurtig og optimal justering af pasform med blot et tryk.

En forstærket hæl for bedre stabilitet og kraftoverførsel er også indsat sammen med en udskifteblok til hælen således, at cykelskoene også kan bæres efter endt kørsel. Sålen i denne racesko gør sig bemærket ved, at have stor fokus på et mix af nylon og carbon for den største styrke og lethed. Dette skaber også en større holdbarhed og rigiditet.

Anvendelse
Ergo 5 fra Sidi viser et højt niveau med sine specifikationer, der kan holde fødderne på et stabilt og funktionelt niveau, hvor en optimal kraftoverførsel gives til fødderne. Cykelskoene kan benyttes til brug på en racercykel, hvor både en lav vægt og en stor styrke vil gøre gavn. Blokkene til hælen kan desuden skiftes efter behov.

Specifikationer

  • Ydersål: Mikrofiber Techpro
  • Sål: Twelve carbon komposit sål
  • Soft Instep Closure System 4
  • Tecno-3 Push System
  • Højkvalitets velcro
  • Sidi hælkap
  • Udskiftelig blok til hæl

Kvalitetsniveau
Sidi har mange år på bagen, hvor det traditionsbærende firma har beholdt de samme værdier om komfort og funktionalitet i produkterne. Dette er givet ved brug af solide materialer og innovative teknologier, der kan følge med, når præstationsniveauet blandt amatører og professionelle stiger. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sidi, hvor den enkelte kunde bliver tilgodeset.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af disse kan blot ske ved, at man tørrer cykelskoene over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
Den rette størrelse er vigtig at finde, da dine fødder altid skal have den bedste følelse under en eventuel træning eller konkurrencekørsel. Det er her vigtigt at måle begge fødder fra hæl til tå, hvilket kan ske ved at have vægten ligeligt fordelt på begge fødder. Det er værd at bemærke, at man oftest benytter sig af en større størrelse i cykelsko, end man måske normalt ville benytte sig af.

Vi oplyser om, at man skal følge denne nedenstående tabel med forbehold, da den blot er vejledende. Dette skyldes, at der kan opstå forskelle mellem bredde og længde fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

 

Tilgængelige varianter

38

Ingen anmeldelser af dette produkt.