Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Der bliver virkeligt efterprøvet tidens stærke tendenser med disse yderst alsidige og robuste cykelsko, der holder føddernes komfort og funktionalitet i centrum. Cykelskoene har en overdel af Politex mater…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Der bliver virkeligt efterprøvet tidens stærke tendenser med disse yderst alsidige og robuste cykelsko, der holder føddernes komfort og funktionalitet i centrum. Cykelskoene har en overdel af Politex materiale, hvor et overlap af flere lag af strækbare og slidstærke materialer giver en stor alsidighed til skoene hvor holdbarhed og strækbare tendenser falder ind. Komforten hos dette bliver ført videre med Tecno 3 System, hvor tre velcrolukninger med et BOA-hjul i toppen giver en ydeligere og optimal justering og tilpasning af en tæt pasform.

Komforten er spidser sig til med den stærke og robuste sål Millenium 4 carbon komposit sål. Dette skaber en større rigiditet til fødderne og stor holdbarhed, så en optimal kraftoverførsel i pedalerne kan forestås. Et stort attribut ved denne sål er også, at den ikke absorberer vand og er mekanisk stabil således, at slid og skader bliver mindsket ved brug. Raceskoene er desuden lavet specielt efter kvinders behov til fødderne, hvilket har skabt en større tæthed og bedre pasform.

Anvendelse
Alba cykelsko fra Sidi viser sig yderst optimal og alsidig med sine specifikationer, der kan være med til at gøre hverdagen nemmere for den enkelte cykelrytter. Cykelskoene er tiltænkt racercyklen, hvor formen og vægten giver det gode resultat. Raceskoene kan også nemt benyttes ved siden af cyklen, grundet de udskiftelige blokke til hælen i polyuretan. Cykelskoene passer desuden til brug på 3-bolts pedalsystemer, hvor man dog skal tilkøbe klamper.

Specifikationer

  • Racesko
  • Politex
  • Tecno 3 System
  • Sidi hælkap
  • Udskiftelig blok til hælen
  • Passer til 3-bolts pedalsystemer
  • Millenium 4 carbon komposit sål
  • Bemærk, at klamper skal tilkøbes
  • Specifikt lavet til kvinders fødder

Kvalitetsniveau
Sidi er kendte for deres høje niveau af kvalitet i produkterne, hvilket kommer af deres store tradition for materialer og teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Disse værdier fører til en stor portion af komfort og funktionalitet i produkterne, hvilket også har tilbudt dem en dominerende plads på det internationale marked. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sidi.

Vedligeholdelse
Cykelskoene bør blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtige størrelse
Den rigtige størrelse er vigtig for din senere træning og konkurrencekørsel med disse cykelsko. Man bør derfor måle fødderne inden køb, så den rette størrelse kan findes til dine fødder. Denne måling skal foregå ved, at man måler fra hæl til storetå, hvorefter den rette størrelse findes i den nedenstående tabel. Man skal bemærke, at man oftest købe en større størrelse i cykelsko, end man nødvendigvis ville. Under målingen bør man måle begge fødder, da der kan opstå forskelle i bredde og længder. Målingen af begge fødder sker under den præmis, at man har vægten ligeligt fordelt på begge fødder, og derefter tilsætte 5 mm til den nylige måling. Efter alt dette, bør man kunne finde den rette størrelse i den nedenstående tabel.

Vi vil gerne bemærke, at den nedenstående tabel er vejledende, og bør derfor granskes derefter.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5
Ingen anmeldelser af dette produkt.