Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse racersko viser sig frem på første række med sine alsidige specifikationer, der kan sparke gang i den stærke præstation hos cykelrytteren. Cykelskoene er udviklet i et robust Politex materi…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Disse racersko viser sig frem på første række med sine alsidige specifikationer, der kan sparke gang i den stærke præstation hos cykelrytteren. Cykelskoene er udviklet i et robust Politex materiale på overfladen, hvor adskillige lag af åndbare og slidstærke giver en vis holdbarhed og strækbar effekt til cykelskoene. Denne store komfort til fødderne bliver ført videre med Tecno 3 System, hvillket er 3 velcrolukninger, der kan sørge for en optimal tæthed og pasform til fødderne. Denne bliver afsluttet med et BOA-hjul i toppen, hvor en hurtig justering og tilpasning kan forestås. Komforten bliver afsluttet med Sidis berygtede Millenium 4 carbon komposit sål, hvilket har tilbyder en større rigiditet fødderne og en stor holdbarhed således, at kraftoverførslen bliver let som en leg. Sålens attribut er desuden også, at den ikke absorberer vand og er mekanisk stabil, så den ikke bliver udsat for slid og skader så nemt.

Anvendelse
Alba cykelsko fra Sidi viser sig fra sin bedste side med disse specifikationer, hvor cykelrytterens fødder bliver centrum for komfort og funktionalitet. Cykelskoene giver en god kraftoverførsel på pedalerne på en racercykel, hvor specifikationer og design kommer til at virke til fulde. Raceskoene kan desuden også nemt gås på efter endt kørsel, da de er lavet med en udskiftelig hæl i polyuretan. Cykelskoene passer således også til 3-bolts pedalsystemer, hvor det dog skal bemærkes at klamper skal tilkøbes.

Specifikationer

  • Racesko
  • Politex
  • Tecno 3 System
  • Sidi hælkap
  • Udskiftelig blok til hælen
  • Passer til 3-bolts pedalsystemer
  • Millenium 4 carbon komposit sål
  • Bemærk, at klamper skal tilkøbes

Kvalitetsniveau
Sidi har traditionerne og værdierne i orden når de udvikler deres produkter, hvilket holder dem fast på et højt kvalitetsniveau. Her bliver komfort og funktionalitet til en banalitet, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette bliver gjort med solide materialer og teknologier således, at kunden altid står med det bedste produkt i hænderne.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse kan blot ske ved, at man tørrer dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtige størrelse
Vi anbefaler dig, at du har styr din størrelse inden køb, da dette har stor betydning for dine fødder og præstation på cyklen. Fødderne bør derfor måles inden køb således, at du kan finde den rette størrelse. Dette gøres ved, at man måler fra hæl til storetå, hvorefter man finder den rette størrelse i den nedenstående tabel. Man bør bemærke, at man tit ender med at købe en større størrelse i cykelsko end normalt. Man bør måle begge fødder, da der ofte kan opstå forskelle i forhold til længder og bredde i fødder. Under opmålingen bør du have vægten ligeligt fordelt på begge fødder, og derefter tilsætte 5 mm til den gængse måling. Når alt dette er taget til efterretning, bør man kunne finde den rette størrelse i den nedenstående tabel.

Vi beder dig om at bemærke, at den nedenstående blot er vejledende. Dette vil sige, at den derfor skal tages med forbehold, da der som en selvfølgelighed kan opstå forskelle i bredde og længder, alt efter person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5
Ingen anmeldelser af dette produkt.