Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Shimano leverer med RP400 en yderst komfortabel og dejlig effektiv cykelsko, der sikrer, at du kan træde godt igennem på cyklen, og få den ønskede effekt. Skoen er, takket være det smarte BOA-sp…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano leverer med RP400 en yderst komfortabel og dejlig effektiv cykelsko, der sikrer, at du kan træde godt igennem på cyklen, og få den ønskede effekt. Skoen er, takket være det smarte BOA-spændingssystem, nem at tage af og på, idet du hurtigt kan tilpasse dens pasform omkring din fod, blot med et drej på en knap. Skoens overdel består af syntetisk læder, hvilket holder vægten nede, og samtidig giver en stærkere sko, der kan benyttes både inden- og udendørs. Kunstlæderet er ovenikøbet mere holdbart end eksempelvis naturlæder. Skoens klassiske og stilrene sorte farve passer til de fleste outfits.

Anvendelse
Du får her en cykelsko, der egner sig godt til både race og spinning. Skoen er utrolig alsidig, idet den er kompatibel med både SPD- og SPD-SL-klamper samt Looks Delta og Kelko klamper. Du får dermed en universalsko, der kan bruges på et kæmpe udvalg af pedaltyper med forskellige klamper, så du har rig mulighed for at skifte pedaler uden at skulle skifte klamper.

Specifikationer

 • Model: RP4
 • Farve: Sort
 • Vægt: 258 gram (str. 42)
 • Hr.
 • Overdel er i High-Density syntetisk læder med perforering som giver en bedre åndbarhed
 • Letvægts glasfiber forstærket nylonsål
 • To velcrolukninger samt en BOA L6 dial spænde
 • Off-set strap for bedre kraftoverførsel
 • Anvendelig til spinning
 • Kompatibel medSPD-SL klamper, samt Look Delta og Look Kelko
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Med SH-RP400 får du en kvalitetssikker og behagelig sko. Cykelskoen har mange gode kvaliteter, herunder blandt andet et smart bespændingssystem, der gør at du kan spænde skoen, så du opnår en perfekt pasform.

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Nedenstående tabel er vejledende og udarbejdet af Shimano. Grundet forskel i bredde på fødder, kan der være afvigelser i forhold til tabellen, også selvom du har valgt den korrekte størrelsen ud fra målene.

Skostørrelse Indvendig mål i mm
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292
17-03-2019
Har kun prøvet ture på max 1 time, så ikke en fuld feed back. Boa spænde, gør at man ikke kan lukke helt op, når man skal i skoen, men der er plads nok. Der er også god plads ude foran til tæerne. Skoens vægt overraskede mig positivt og der er sket noget siden, den sko jeg brugte før (Shimano RO86W. str 44) som også den nye sko er. 92 gram lettere. Vil man også have en enkel sort sko, er denne meget neutral, da Shimano står med sort og boa med sølv småt.