Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne RP400 cykelsko fra Shimano er ikke alene komfortabel at have på, og giver dig et godt og sikkert tråd på cyklen. Den er også nem at tage af og på, takket være det smarte BOA spæ…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00
'

Denne RP400 cykelsko fra Shimano er ikke alene komfortabel at have på, og giver dig et godt og sikkert tråd på cyklen. Den er også nem at tage af og på, takket være det smarte BOA spændingssystem, der sikrer, at skoen lukke perfekt til omkring vristen. Skoens overdel er lavet i syntetisk læder, hvilket gør skoen lettere og stærkere. Du kan anvende cykelskoen både indendørs og udendørs takket være det syntestiske læder, der ovenikøbet er mere holdbart end eksempelvis naturlæder. Skoens klassiske og eksklusive hvide farve passer til de fleste outfits.

Anvendelse
Du kan anvende Shimanos RP400 cykelsko til både race og spinning. Skoen er kompatibel med SPD- og SPD-SL-klamper samt Look Delta og Look Kelko klamper. Det vil sige, at du får en universal-sko, der kan anvendes til et bredt udvalg af klamper, så du har rig mulighed for at skifte pedaler uden at skulle skifte klamper.

Specifikationer

 • Model: RP4
 • Farve: Hvid
 • Vægt: 258 gram (str. 42)
 • Hr.
 • Overdel er i High-Density syntetisk læder med perforering som giver en bedre åndbarhed
 • Letvægts glasfiber forstærket nylonsål
 • To velcrolukninger samt en BOA L6 dial spænde
 • Off-set strap for bedre kraftoverførsel
 • Anvendelig til spinning
 • Kompatibel med SPD og SPD-SL klamper, samt Look Delta og Look Kelko
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Med SH-RP400 får du en kvalitetssikker og behagelig sko. Cykelskoen har mange gode kvaliteter, herunder blandt andet et smart bespændingssystem, der gør at du kan spænde skoen, så du opnår en perfekt pasform.

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Nedenstående tabel er vejledende og udarbejdet af Shimano. Grundet forskel i bredde på fødder, kan der være afvigelser i forhold til tabellen, også selvom du har valgt den korrekte størrelsen ud fra målene.

Skostørrelse Indvendig mål i mm
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.