Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Udviklet i en kombination af komfort og et højt præstationsniveau, tilbyder Shimano dig alsidige cykelsko. Cykelskoene har base i en letvægtssål i forstærket glasfiber, der skaber en bedre kraft…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Udviklet i en kombination af komfort og et højt præstationsniveau, tilbyder Shimano dig alsidige cykelsko. Cykelskoene har base i en letvægtssål i forstærket glasfiber, der skaber en bedre kraftoverførsel. Kraftoverførslen bliver optimeret af Shimanos Dynalst, hvorpå trådet bliver glattere og mere funktionelt. Derved mindskes den tabte energi ved kørsel, så en bedre præstation kan fås. Hælkappen er forstærket i denne sko, og sørger dermed for en bedre stabilitet under cykelturen. Overdelen er udviklet i syntetisk læder, der giver en fleksibel og åndbar sko, der samtidig kommer lavere ned i vægt og bliver stærkere.

Anvendelse
SH-RP301 fra Shimano er designet til at holde dine fødder klar og komfortable, så den bedste præstation kan opnås. Cykelskoene er anvendelige til spinning og almindelig kørsel på racercykel. Skoene er kompatible med: SPD-SL, Look Delta og Look Kelko. Skoene er dermed meget alsidige, da de også er nemme at anvende med et komfortabelt velcrosystem, og en speciel inderside der holder sokken fast i skoen.

Specifikationer

 • Model: RP301 Hr
 • Farve: Hvid
 • Vægt: 522 gram (str. 42)
 • Herre
 • Letvægts glasfiber forstærket sål som giver høj kraftoverførsel
 • Shimano Dynalast teknologi
 • Overdel er i High-Density syntetisk læder som øger åndbar heden
 • To velcrolukninger og en micro klickspænde
 • Forstærket hælkappe son giver bedre gå stabilitet
 • Anvendelig til spinning
 • Kompatibel med SPD-SL klamper, samt Look Delta og Look Kelko
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano matcher cykelsportens stramme krav med deres produkter, der emmer af komfort og funktionalitet. Firmaet er blevet kendt for deres høje fokus på komfort og funktionalitet, hvilket også adskiller dem fra andre fabrikanter. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Shimano, der ligeså blive benyttet af mange amatører og professionelle.

Vedligeholdelse
Denne cykelsko kræver ingen speciel vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud, når den bliver beskidt.

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

For at få den bedste pasform, bør man vælge den rigtige størrelse. Den rigtige størrelse kan findes med denne tabel fra Shimano, hvor længden på indersiden af skoen vises. Derfor bør du måle dine egne fødder, så du kan matche længderne. Længden måles fra hæl til tå, og bør gøres i stående tilstand, hvor vægten er ligeligt fordelt på begge fødder. Det er normalt, at man oplever større størrelser i cykelsko, end man normalt benytter sig af i sine egne sko. Du bør desuden bære opmærksom på, at der kan opstå forskelligheder i størrelserne på dine fødder, og du bør derfor måle begge fødder, for at finde den korrekte størrelse - hvor man til sidst lægger 5 mm til den målte længde.

Denne tabel, der er udarbejdet og anvist af Shimano, bør kun ses som vejledende. Det skal den, da der er forskel i bredde og højde hos folk, og dette kan være individuelt.

Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Str 49 31 cm
Str 50 31,6 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.