Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano SH-RP301 har kombineret universelle og alsidige komponenter således, at du får en robust og behagelig sko til din køretur. Cykelskoene er lavet i en letvægtssål i forstærket glasfi…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano SH-RP301 har kombineret universelle og alsidige komponenter således, at du får en robust og behagelig sko til din køretur. Cykelskoene er lavet i en letvægtssål i forstærket glasfiber, så der gives en højere kraftoverførsel. Denne stærke kraftoverførsel er blevet kombineret med Shimano Dynalast, hvor der gives et glattere og mere funktionelt tråd, så den tabte energi ved kørsel bliver mindsket. Dermed kan du opnå et optimalt præstationsniveau. Denne sko er lavet med forstærket hælkappe, for at give en bedre stabilitet på din køretur, mens overdelen er lavet i syntetisk læder med høj densitet, så der gives en høj åndbarhed. Dermed kommer dine fødder ikke til at overophede, og kommer til at føles behagelige under hele turen. Denne model er desuden lavet ekstra bred, så en bedre komfort og pasform gives.

Anvendelse
SH-RP301 fra Shimano sørger universelle og alsidige værdige til dine fødder, så træning og konkurrencekørsel bliver let. Cykelskoene henvender sig både til spinning og cykling på racer cykel, da de er kompatible med: SPD, SPD-SL, Look Delta og Look Kelko. Skoene er nemme at anvende, da de er lavet med to nemme velcrolukninger, og et mikrospænde for bedre komfort.

Specifikationer

 • Model: RP3 med ekstra bred pasform
 • Farve: Sort
 • Vægt: 522 gram (str. 42)
 • HR
 • Letvægts glasfiber forstærket sål som giver høj kraftoverførsel
 • Shimano Dynalast teknologi
 • Overdel er i High-Density syntetisk læder som øger åndbar heden
 • To velcrolukninger og en micro klickspænde
 • Forstærket hælkappe son giver bedre gå stabilitet
 • Anvendelig til spinning
 • Kompatibel med SPD og SPD-SL klamper, samt Look Delta og Look Kelko
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano har skabt sig et stort navn i cykelsporten med deres fokus på materialer og innovative teknologier. Dermed er de blevet dominerende på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle benytter sig af produkterne. Kunden kan dermed være tryg ved et kvalitetsprodukt, hvor funktionalitet og komfort er tænkt ind i produktet.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse cykelsko, men det kan være en god ide, at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rigtige størrelse
En korrekt størrelse er vigtig ved køb af cykelsko. Du bør derfor mål dine fødder fra hæl til længste tå, så du kan finde den rigtige størrelse. Derefter finder du størrelse i den nedenstående tabel. Normalt bruger man større størrelser i cykelsko, end man gør i sine normale sko. Vi anbefaler, at du måler begge dine fødder, da der kan opstå uligheder i størrelserne. Fødderne skal måles i stående position, hvor vægten er lige fordelt, og derefter lægge 5 mm til længden. Derved kan du finde den korrekte størrelse.

Shimano har udarbejdet følgende tabel, og det skal bemærkes, at størrelserne blot er vejledende. Der kan være forskel i højden og bredde, alt fra person til person.

Størrelsesguide

Skostørrelse Indvendig mål i mm
42 267
43 272
44 278
45 285
46 292
47 298
48 304

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.