Fra Shimano får du her en opdateret version af deres top-cykelsko RC901. Denne SL-version er, ligsom forgængeren en fantastisk let og robust cykelsko, men en overdel i syntetisk microfiberlæder og en underde…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra Shimano får du her en opdateret version af deres top-cykelsko RC901. Denne SL-version er, ligsom forgængeren en fantastisk let og robust cykelsko, men en overdel i syntetisk microfiberlæder og en underdel i forstærket kompositcarbon. Kombinationen sikrer dig ikke alene god komfort men også et sikkert tråd, hvor mindst mulig energi bliver spildt i overgangen fra fod til pedal. Det skyldes bl.a. brugen af Shimanos Dynalast-teknologi, der giver en bedre ergonomisk position af foden, og øget stivhed i skoen. Cykelskoen har en fremragende pasform og er nem at tilpasse med de tilhørende BOA-lukkesystem. Sålen passer til montering af SPD-SL, Look Delta, Look Keo og andre typer klamper, der spændes fast med 3 skruer. Shimano har udviklet ydersålen med justerbar klampe-monteringsmuligheder. Skoen giver en god kraftoverførsel til pedalen, når man bruger kliksystemet.

Anvendelse
RC901-SL er en fantastisk road cykelsko, der gør dig i stand til at tilbagelænge kilometer efter kilometer på landevejen i høj fart og med et endnu højere komfortniveau. Der er tale om en gennemført performance konkurrencesko på absolut øverste niveau. Cykelskoen er udviklet med et lavprofil klikspænde øverst på skoen, og 2 velcrolukninger nederst. Dettte BOA-system giver dig en optimal lukning af skoen, så den sidder behageligt og komfortabelt på din fod. Du kan bruge cykelskoen med 95% af de mest solgte klikpedal-systemer i Danmark, såsom Look (Keo og Delta) og Shimano SPD-SL system, så du er fremtidssikret, hvis du skulle skifte pedaler. Bemærk at der ikke medfølger klamper.

Specifikationer

 • Landevejssko herre
 • Specifik designet til herre for bedre pasform
 • Kan kun anvendes sammen med klik pedaler
 • Overdel i sømløs one piece syntetisk microfiber-læder med perforeret udluftning
 • En velro-lukning og Boa micro-snøre lukning
 • BPA (IP1) snøre lukning for bedre bespænding over foden
 • Buet hælkappe som giver stabilitet og komfort for hælen/foden
 • Let carbon-komposit ydersål for optimal stivhed
 • Bred hælpude under bunden for bedre gå stabilitet
 • Dynalast teknologi
 • Optimal luftstrømning over øvre, indersål og ydersål
 • Kompatibel med SPD-SL, samt Look Delta og Look Keo
 • Vægt: 243 gram (Str. 42)
 • Farve: Sort
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Shimano RP900 er en cykelsko i performance kvalitet. I udviklingen af denne Shimano sko, har Shimano haft fokus på kraftoverførsel. Ultra let og stiv carbon sål, samt syntetisk overlæder, som kan Custom Fit behandles, så skoen får din individuelle pasform. Cykelskoen har indbygget luftindtag, for god ventilation og forbedret komfort.

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko ved hjælp af Shimano's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. For at få den mest korrekte måling, bør målingen foregå fra en stående position. Det anbefales, at du ligger 5 mm til målet for at få den korrekte størrelse cykelsko.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano, er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod, også selvom du har valgt størrelsen ud fra nedenstående tabel.

Størrelsesguide herre

Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Str 49 31 cm
Str 50 31,6 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.