Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Shimano Performance SH-R171 er en gennemført letvægts konkurrencesko hvor stil og design optimerer komforten og forbedrer kraftoverførslen til pedalerne. Denne cykelsko har en klikspænde øvers…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano Performance SH-R171 er en gennemført letvægts konkurrencesko hvor stil og design optimerer komforten og forbedrer kraftoverførslen til pedalerne. Denne cykelsko har en klikspænde øverst og 2 velcrolukninger nederst. Bespændingerne sikrer dig en optimal lukning af skoen, som dermed sidder perfekt på din fod.

Cykelskoen er en fremragende og let racersko, som giver en perfekt balance mellem kraft og komfort. Overdelen er i smidigt og stræk resistent læder. Læderet er derudover strækbart og syntetisk med net for optimal ånd barhed.

Skoens mekaniske lukkesystem tilpasser sig forskellige vrist højde og former.
Skoen er udviklet med en forbedret profil og dual density indlægssåler, som giver biomekanisk støtte. Disse indlægssåler er med til at give skoen en rigtig god pasform. Skoen er i den nye Dynalast serie, som giver en ideel ergonomisk position og en mere effektiv trækevne. Ydersålen er fra Shimano Dynalast serien, og denne model er en letvægts karbon komposit sål med justerbare klampe-monteringsmuligheder. Sålen passer til montering af SPD-SL, Look Delta og Look Keo klampetyper. Skoen giver en god kraftoverførsel til pedalen, når man bruger kliksystemet.

Anvendelse
Denne SH-R171 spinningsko fra Shimano er en gennemført racersko velegnet til Triatlon og landevejs brug, som er udviklet med ét klikspænde øverst på skoen samt 2 velcrolukninger nederst. Cykelskoen er udviklet med en overdel i et smidigt og strækbart materiale, hvilket gør, at skoen er komfortabel at have på fødderne. Klikskoen passer til 95 % af de mest solgte klikpedal-systemer i Danmark, såsom Look (Keo og Delta) og Shimano SPD-SL system. Med disse sko er du dermed fremtidssikret, hvis du skulle skifte pedaler i fremtiden.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: Ca. 486 gram/par (Str. 40)
  • Kompatibel med Look, Look Delta og SPD-SL
  • Materiale overdel: Strækfast syntetisk læder og åndbar net
  • Ydersål: Letvægts karbon komposit
  • Indersål: Formstøbt
  • Dual density indlægssåler
  • 1 stk. klikspænde
  • 2 stk. velcrospænder
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Denne Shimano Performance SH-R171 er en gennemført konkurrencesko, som giver en god kraftoverførsel til pedalen. Den lette racersko er udviklet med optimale bespændinger og i et smidigt og strækbart materiale.

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko ved hjælp af Shimano's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. For at få den mest korrekte måling, bør målingen foregå fra en stående position. Det anbefales, at du ligger 5 mm til målet for at få den korrekte størrelse cykelsko.

Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Shimano, er vejledende. Da højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod - også selvom du har valgt størrelsen ud fra nedenstående tabel.

Skostørrelse  Indvendig mål i mm
38 238
39 245
40 252
41 258
42 265
43 272
44 278
45 285
46 292
47 298
48 305
Ingen anmeldelser af dette produkt.