Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
10 anmeldelser
Denne On Gear Carbon race cykelsko er designet i en super fed kombinationsfarve af sort og neongul. Den gule farve og skoens reflekser højner din synlighed og er med til at sikre, at du får en kvalitetssikker cyk…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne On Gear Carbon race cykelsko er designet i en super fed kombinationsfarve af sort og neongul. Den gule farve og skoens reflekser højner din synlighed og er med til at sikre, at du får en kvalitetssikker cykelsko. On Gear skoen er fremstillet med en ultra let carbonsål samt en syntetisk solid overdel. Skoen er produceret i holdbart læder med et åndbart net. On Gear cykelskoen er designet med et smart ATOP lukkesystem, hvilket er en drejeknap med snøresystem, der optimerer lukkefunktionen og gør, at du får en sko, der sidder perfekt om din fod. 

Anvendelse
Cykelskoen er kompatibel med klampetyperne: Look Delta og Look Keo. Vi anbefaler denne cykelsko til landevejscykling, idet du får en yderst let sål, fordi den er produceret i carbon, og samtidig får du også en sko med høj kraftoverføring til pedalerne. Der medfølger ikke klamper til skoen. Du kan finde tilhørende klamper her.

Specifikationer

  • Farve: Sort og Hi-Vis neongul
  • Vægt: Ca. 198 gram pr. sko/ 396 gram sæt (Str. 42)
  • Kompatibel til Look Delta, Look Keo,
  • Vaskbar indersål
  • Bund: Carbon fiber
  • Overdel: Syntetisk læder med åndbart net
  • ATOP lukkesystem
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Denne On Gear landevejssko i carbon er en rigtig god cykelsko, som kan måles med de allerbedste på markedet. Skoen er udviklet med en ventileret carbon sål, et snøre-lukkesystem samt en god støtte ved hælkappen. Ydermere er skoen skabt med en vaskbar indersål, som mindsker dårlig lugt, og derforuden får du også en øget åndbarhed med denne cykelsko. Skoen er også udstyret med reflekser på hælkappen, hvilket er med til at højne rytterens synlighed i trafikken. 

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte størrelse cykelsko. Tabellen viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder målt fra hælen og frem til den længste tå. Det er normalt, at man skal bruge en større størrelse i cykelsko, end man normalt bruger i almindelige sko. Husk at måle begge fødder, da der kan være ret stor forskel. Målingen skal foregå fra en stående position.

Nedenstående tabel er vejledende, og da højde og bredde på fødder er meget individuelle, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod - også selvom du har valgt størrelsen ud fra de indvendige mål.

Skostørrelse EU    
Indvendig mål i mm
41 260
42 265
43 273
44 280
45 289
46 293
47 296
25-11-2018
15-10-2018
Rigtig god sko til pengene og lynhurtig levering
13-09-2018
Fine sko, måske lidt brede i det? Jeg skal stramme dem ret meget, men så sidder de også godt :) Størrelsen passer fint med det der står i deres skema, så mine 26,5 passede til str 43
03-08-2018
Rigtig god sko til prisen. Dejlig nem at spænde og god pasform.
19-06-2018
Let sko med god pasform. Bestilte en str. større end min normale str p.g.a. anbefalingerne men byttede til normal str. God service!
10-01-2018
super hurtige behandlingtig
22-11-2017
Super sko
27-07-2017
03-04-2017
Rigtig fin sko sidder godt selv om den er lidt til den smalle side
10-02-2017
Fantastisk god sko. Meget let, sidder godt og er nem at spænde