Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Ksyrium Ultimate letvægtssko sørger for exceptionel komfort og performance på de lange ture. Skoen har mange egenskaber, der skiller sig ud og giver dig en racersko i særklasse. Cykelskoen har e…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Denne Ksyrium Ultimate letvægtssko sørger for exceptionel komfort og performance på de lange ture. Skoen har mange egenskaber, der skiller sig ud og giver dig en racersko i særklasse. Cykelskoen har en fremragende pasform, som kan tilpasses ved hjælp af det smarte Ergo Dial lukningssystem samt Ergo Strap.

Anvendelse
Mavic Ksyrium Ultimate racerskoen er et oplagt valg når du kører race og konkurrence. Skoen er udviklet med gode kvaliteter, der blandt andet sørger for at du kan spænde skoen, så den sidder perfekt på din fod. Ydermere passer skoen til 95% af de mest solgte klikpedal-systemer i Danmark, såsom Look (Keo og Delta) og Shimano SPD-SL system, og dermed er du er fremtidssikret, hvis du skulle finde på at skifte pedaler.

Specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Vægt: 270 gram (str. 42 2/3)
 • Kompatibel med stort set alle landevejsklamper
 • Carbon ydersål - Index Energy Transfer 80
 • OrthoLite® skum
 • Mavic Ergo Dial
 • Endofit™ Tongue
 • Ergo Strap
 • Åndbar
 • Reflekterende detaljer
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Med denne Ksyrium Ultimate sko får du en cykelsko, der er skabt i gode materialer, som alle er med til at give dig en god oplevelse. Ksyrium skoen fra Mavic har en genial OrthoLite® sål, som er designet til at øge komforten og forlænge din træning. Sålen er lavet i et specielt OrthoLite® skum, som er åndbart, fugtafledende, vaskbart og miljøvenlig. Ydersålen er let, stiv og tynd; alle tre egenskaber giver dig en cykelsko, som egner sig særlig godt til landevejskørsel.

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte skostørrelse ved hjælp af Mavic's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder. Du skal måle længden fra hælen og frem til den længste tå. Det er meget normalt, at man skal bruge et nummer større i cykelsko, end man bruger i almindelige sko.
Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Mavic, er vejledende. Idet højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod - også selvom du har valgt størrelsen ud fra de indvendige mål.

Gennemsnitlig
længde på fod
målt i mm.
Skostørrelse
EU
256,5 40 2/3
260,7 41 1/3
265 42
269,2 42 2/3
273,5 43 1/3
277,6 44
281,9 44 2/3
286,1 45 1/3
290,4 46
294,5 46 2/3
Ingen anmeldelser af dette produkt.