Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Mavic Ksyrium Pro cykelsko er en letvægtssko i særklasse, som giver dig en imponerende komfort og en optimal performance, især når du er på de lange ture. Med denne sko får du mange g…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Mavic Ksyrium Pro cykelsko er en letvægtssko i særklasse, som giver dig en imponerende komfort og en optimal performance, især når du er på de lange ture. Med denne sko får du mange gode egenskaber, og med sin hvide farve, får du et par sko, der har et rent og klassisk udtryk, og som passer til ethvert outfit.

Anvendelse
Hvis du er til race og konkurrence kørsel, så skal du vælge et par Mavic Ksyrium Pro racersko. Skoen er designet og produceret i gode og lækre kvaliteter, som alle gør, at du får en sko med mange fordelagtige egenskaber. Ksyrium skoen har blandt andet Endofit Tongue, som er et smart system, der gør, at det er nemt for dig at komme ned i skoen, og samtidig giver det dig en fantastisk komfort. Racerskoen har ydermere et smart Ergo Dial lukningssystem, der gør, at du kan tilpasse skoen, så den sidder som skabt på din fod. Udover dette så passer skoen til 95% af de mest solgte klikpedal-systemer i Danmark, såsom Look (Keo og Delta) og Shimano SPD-SL system. Dette kan være en fordel for dig, hvis du skulle finde på at skifte pedaler, idet du altså har et par sko, der kan passe på de fleste klamper.

Specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Vægt: 270 gram (str. 42 2/3)
 • Kompatibel med stort set alle landevejsklamper
 • Carbon komposit ydersål - Index Energy Transfer 60
 • OrthoLite® skum
 • Mavic Ergo Dial
 • Endofit™ Tongue
 • Ergo Strap
 • Åndbar
 • Reflekterende detaljer
 • 5 mm. klampejustering
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer).

Kvalitetsniveau
Med denne Ksyrium Pro II får du en racersko, som er skabt i gode materialer, og som alle er med til at give dig en behagelig og gennemført oplevelse. Denne sko fra Mavic har en genial OrthoLite® sål. Ortholite® sålen er designet til at øge komforten og forlænge din træning, og den er produceret i et specielt OrthoLite® skum, som er åndbart, fugtafledende, vaskbart og miljøvenlig. Ydermere har skoen en såkaldt Endofit Tongue, der gør det let for dig at komme ned i skoen. Endofit Tongue er skabt ud fra de velkendte Salomon sko's teknologier, og dermed kan du være sikker på at få en sko af høj komfort og med en perfekt tilpasning. Ydersålen er let, stiv og tynd; alle disse egenskaber giver dig en cykelsko, som egner sig særlig godt til landevejskørsel.

Find den rigtige størrelse
Herunder finder du den korrekte skostørrelse ved hjælp af Mavic's størrelsesguide, som viser længden på skoen målt indvendigt. For at finde den rigtige størrelse skal du måle længden på dine fødder. Du skal måle længden fra hælen og frem til den længste tå. Det er meget normalt, at man skal bruge et nummer større i cykelsko, end man bruger i almindelige sko.
Nedenstående tabel, som er udarbejdet af Mavic, er vejledende. Idet højde og bredde på fødder er meget individuel, skal du være opmærksom på, at der også kan forekomme afvigelser i forhold til hvilken størrelse, der passer bedst til din fod - også selvom du har valgt størrelsen ud fra de indvendige mål.

Gennemsnitlig
længde på fod
målt i mm.
Skostørrelse
EU
256,5 40 2/3
260,7 41 1/3
265 42
269,2 42 2/3
273,5 43 1/3
277,6 44
281,9 44 2/3
286,1 45 1/3
290,4 46
294,5 46 2/3
Ingen anmeldelser af dette produkt.