Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Giro Savix tilbyder rytteren en høj komfort og funktionalitet til prisen, hvor alsidige materialer og innovativer teknologier bliver kombineret med en god pasform og komfort inde i cykelskoen. En syntetisk overdel s&os…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Giro Savix tilbyder rytteren en høj komfort og funktionalitet til prisen, hvor alsidige materialer og innovativer teknologier bliver kombineret med en god pasform og komfort inde i cykelskoen. En syntetisk overdel sørger for en høj åndebarhed, så dine fødder hverken bliver overophedet eller ukomfortable under kørsel. Ydersålen er i injiceret nylon, og er kompatibel med klamper med både to og tre bolte, så du selv kan vælge hvilke pedaler du kører med. Giro Savix sørger for en innovativ og nem måde, at præcisere pasformen og justeringen af skoen. Et BOA L6 drejehjul sørger for en præcis justering helt ned til millimeter, mens en velcrostrop ved tæerne, sørger for en ydeligere justering. Cykelskoene er desuden udviklet med en meget lav vægt til prisen på 310 gram.

Anvendelse
Savix fra Giro sørger for at holde præstationsniveauet oppe under din træning eller konkurrencekørsel, og sørger for, at dine fødder ikke bliver generet. Cykelskoene henvender sig til lanevejskørsel, grundet det minimalistiske design og den lave vægt. Skoene er desuden meget nemme at anvende, da man blot skal benytte sig af drejehjulet og den lille velcrostrop.

Specifikationer

  • Boa L6 drejeknap og en nedre velcro lukning
  • Justerings intervaller på kun 1 mm
  • Syntetisk overdel
  • Ydersål i injiceret nylon
  • Sål forberedt til klamper med 2 eller 3 skruer (Landevej samt SPD)
  • Die-cut indersål
  • Vægt: 310 gram (Str. 42) pr. sko.

Kvalitetsniveau
Giro har benyttet sig af de seneste teknologier og materialer i årevis, hvilket også har gjort dem til en dominerende faktor på markedet. Firmaet har udviklet produkter til både amatører og professionelle, hvor funktionalitet og komfort har været nøgleord. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Cykelskoene er med en indersål, der kan tages ud og vaskes. Cykelskoene bør rengøres med en fugtig klud umiddelbart efter, at de er blevet udsat for skidt og snavs.

Vejledende størrelsesguide

CM 23 23,5 24 24,5 25 25,5 26 26,5 27 27,6
EU: 36-36,5 37 37,5-38 38,5 39-39,5 40 40,5-41 41,5 42-42,5 43

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.