Giro Factor Techlace bringer store fordele ved beklædning, så træning eller konkurrencekørsel bliver en komfortabel og optimeret følelse. Cykelskoene er designet med en lav vægt på …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Giro Factor Techlace bringer store fordele ved beklædning, så træning eller konkurrencekørsel bliver en komfortabel og optimeret følelse. Cykelskoene er designet med en lav vægt på blot 210 gram pr. sko, så cykelskoene ikke kommer til at genere unødigt under kørsel. Overdelen af skoen er beklædt med det ultralette Evofiber SL, der samtidig sørger for en komplet pasform og høj åndbarhed. SuperNatural Fit footbed findes inde i selve cykelskoen, der sørger for en god pasform og et effektiviseret tråd i pedalerne. Skoens ydersål, Easton EC90 SLX2, er en af de letteste og tyndeste ydersåle på markedet. Ydersålen i carbon fiber giver en stiv sål på professionelt niveau, der giver en direkte kontakt med pedalerne. Techlace teknologien er revolutionerende med sine låseteknik, der udskifter tidligere løsninger. Snørrebånd kombineret med et drejehjul, der kan justeres helt ned til millimeter, giver mulighed for den samme tæthed over hele foden. Dette giver en hurtig, præcis og intuitiv justering af skoen, så den føles nærmeste malet på.

Anvendelse
Factor Techlace fra Giro er udviklet til at give et højt niveau af komfort og funktionalitet, så en lav vægt og tekniske materialer bliver kombineret. Dette giver en slidstærk og alsidig cykelsko, der er nem at anvende. De to bånd på cykelskoen bliver strammet efter behov, hvorefter drejehjulet kan give den sidste justering. Dette giver en meget præcis og intuitiv indstilling.

Specifikationer

 • Revolutionær Techlace system
 • Høj kraftoverførsel
 • Snørelukning samt Boa L6
 • Hurtig og intuitiv justering i tri af 1 mm
 • Øget holdbarhed
 • Overdel i Evofiber SL som er super let
 • Super natural Fit kit
 • Ydersål i Easton EC90 SLX2 carbon fiber
 • Udskiftelige hæl puder
 • X-Static anti-microbial fiber
 • Vægt: 210 gram (Str. 42,5) pr. sko.

Kvalitetsniveau
Giro har altid haft et højt niveau i deres varer, hvor komfort, funktionalitet og innovation er blevet kombineret. Firmaet har mange års erfaring, hvor de har udviklet produkter til både amatører og professionelle. Dette har givet dem en stor respekt på markedet, hvor de også er dominerende. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdele
Cykelskoene er udstyret med en indersål, der kan tages ud og vaskes. Vi anbefaler, at man vasker cykelskoene med en fugtig klud. Skoene bør renses umiddelbart efter, at de er blevet udsat for skidt og snavs.

Vejledende størrelsesguide

CM 25 26 26,5 27 27,5 28 28,5 29 29,5 30 30,5 31 31,5 32
EU: 39-40 40,5-41 41,5 42-42.5 43 43,5-44 44,5 45-45,5 46 46,5-47 47,5 48 49 50
Ingen anmeldelser af dette produkt.