Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
G_Tornado giver med sin lette vægt og sine tekniske specifikationer, gode forudsætninger for en optimeret kørsel under træning og konkurrence. Cykelskoenes overdel er laser perforeret i blødt m…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

G_Tornado giver med sin lette vægt og sine tekniske specifikationer, gode forudsætninger for en optimeret kørsel under træning og konkurrence. Cykelskoenes overdel er laser perforeret i blødt mikrofiber med ekstra lag i tungen, så en stor åndbarhed og komfort fås. Formstøbt, anatomisk hælkappe af varbon ses bagpå, så cykelskoene bliver beriget med komfort og stabilitet. Indersålen er ligeså perforeret og designet i et anatomisk design, så foden sidder fast og sikkert i skoen. Ydersålen er lavet i EPS Carbon Power, så sålen er fremstillet i nylon og forstærket med indlagte carbonfibre. Denne EPS letvægtscarbon, giver en let og ultratyng ydersål, hvor afstanden mellem fod og pedal mindskes, og et kraftigere tråd på pedalen fås.

Anvendelse
G_Tornado giver gode forudsætninger for en optimeret træning eller konkurrencekørsel, hvor fødderne får den bedste komfort og et hård tråd gives. Skoene er nemme at tage på, da de er designet med Gaernes patenterede teknik, BOA L6, der består af to mikrojusterbare BOA L6-hjul og en wire i rustfrit stål. Cykelskoene tages hurtigt på, da man blot skal dreje på hjulet - og der kommer ingen trykpunkter.

Specifikationer

  • Model: G_Tornado
  • Farve: Sort
  • Vægt: 225 gram
  • Stabiliseret hælkop
  • BOA IP-1 justeringssystem
  • God ventilation i skoen
  • Gaerne EPS letvægts full carbon sål
  • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer)

Kvalitetsniveau
Gaerne har leveret kvalitetsprodukter siden 1962, hvor det italienske håndværk blev et ideal. Mærket stræber efter en vis kvalitet, innovation og design, der ikke går på kompromis med de konservative dyder i cykelsporten. Firmaet leverer produkter til flere professionelle cykelryttere og cykelhold, der har brug den høje kvalitet.

Vedligeholdelse
Skoene kræver ingen vedligeholdelse, men kan have brug for en fugtig klud en gang i mellem.

Størrelsesguide

Gennemsnitlig længde på fod målt i cm Skostørrelse EU
23,5 36
24 37
24,5 38
25,0 39
25,5 40
26,0 41
26,5 42
27,0 43
27,5 44
28,0 45
28,5 46
29,0 47
29,5 48

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.