Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
For at man kan føle sig sikker og tryg i trafikken til hverdag, har man brug for en ordentlig cykelhjelm, hvor der både er styr på beskyttelsen og komforten. Dette kan denne cykelhjelm leve op til, der er l…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

For at man kan føle sig sikker og tryg i trafikken til hverdag, har man brug for en ordentlig cykelhjelm, hvor der både er styr på beskyttelsen og komforten. Dette kan denne cykelhjelm leve op til, der er lavet med en flot In-mold konstruktion, hvor inderskallen er støbt sammen med yderskallen for en større robusthed og gardering mod eventuelle stød og slag ved styrt. Dette falder sammen med en EPS-liner, der i denne konstruktion kan fordele slaget over hele hjelmen. Derudover er cityhjelmen også lavet i et stilrent design med en flot farve, samt konstrueret i en meget lav vægt.

Komfort bliver taget meget seriøst i denne cykelhjelm, hvor DOV ventilationssystem sørger for en smart og behagelig gennemstrømning af luft til hovedet med et digitalt "Air Flow Simulation". Her kommer forskellige ventilationskanaler til virke hvorledes, at luften kan strømme med forskellige hastigheder. Denne form for ventilation er ikke ene i cykelhjelmen, hvor STACC sørger for en ventilationskanal oppe foran på cykelhjelmen, da de den forreste del af hovedet også fortjener en nødvendig åndbarhed. Med disse komponenter kan man dermed opnå et tempereret og ventileret hoved igennem hele cykelturen. Dette er desuden uden, at det kommer til at gå udover den robuste beskyttelse.

Anvendelse
Chaser cykelhjelm fra Sweet Protection leverer den søde smag af komfort og sikkerhed til brugeren således, at man kan føle sig tryg og sikker ved færdsel i trafikken. Cykelhjelmen henvender sig ideelt til brug på din citybike, hvor den derudover kan brillere med sit stilrene udseende. En god pasform kan nemt opnås med denne cykelhjelm, da OCCIGRIP viser sig med en drejeknap bagpå på cykelhjelmen. Her kan man justere på både bredde og højde, så den bedste pasform kan gives til brugeren. Dette bliver desuden hjulpet godt på vej af Comfort Pads, hvor hovedet bliver holdt behageligt igennem hele cykelturen.

Specifikationer

  • Mono Shell Construction
  • In-mold konstruktion
  • EPS-Liner
  • Occigrip Turn Dial
  • Comfort Pads
  • DOV ventilation
  • STACC ventilation
  • Certifikation: CE EN 1078
  • Vægt: 290 gram
  • Farve: Matsort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er et mærke i norden, hvor sikkerhed og komfort har været første prioritet i mange år. Produkterne er en afspejling af firmaets egen store passion for sport og kvalitetsstemte produkter. Produkterne kommer til verden igennem en nøje produktion med brug af solide materialer og innovative teknologier, der blot er et led i firmaets filosofi om, at man ikke bør være holdt tilbage af sine produkter. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle kan føle sig optimeret. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler kun, at man tørrer cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler dog ikke, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler til dette, da det kan ende med at beskadige produktet.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.