Læn dig tilbage på cyklen, og lad dig føle at hverdagen er blevet lidt nemmere med denne cykelhjelm, hvor komfort og sikkerhed er blevet effektivt kombineret. Cykelhjelmen er lavet med en smart In-mold kons…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Læn dig tilbage på cyklen, og lad dig føle at hverdagen er blevet lidt nemmere med denne cykelhjelm, hvor komfort og sikkerhed er blevet effektivt kombineret. Cykelhjelmen er lavet med en smart In-mold konstruktion, der samler en robust og sikker yderskal med en beskyttende EPS-Liner i samme støbning. Dette giver en mulighed, at eventuelle styrt kan få slaget fordelt over hele cykelhjelmen. Cykelhjelmen er derudover også lavet med en lav vægt og et stilrent design, der kan give baghjul til resten af udseendet.

Komfort er et stort ord i denne sammenhæng, hvor DOV ventilationssystem sørger for en oprigtig og naturlig gennemstrømning af luft til hovedet igennem forskellige ventilationskanaler, der er bliver sat i gang af et digitalt "Air Flow Simulation". Dog stopper det ikke her, da en ventilationskanal også sørger for et vist niveau af åndbarhed oppe foran på cykelhjelmen således, at man kan have et tempereret og ventileret hoved igennem hele cykelturen.

Anvendelse
Chaser cykelhjelm fra Sweet Protection lader dig komme sikkert igennem trafikken og byen med sit fremragende design. Cykelhjelmen henvender sig specielt til cyklisten på den almindelige cykel, der skal komme let igennem trafikken. Her kommer cykelhjelmen til at give den rette kombination mellem sikkerhed og komfort til hovedet. En god pasform kan desuden sagtens opnås med denne cykelhjelm, da den drejeknap bagpå lader dig justere i bredde og højde på cykelhjelmen. Dette bliver også forstærket af såkaldte Comfort Pads, hvor en behagelig tendens kan gives til hovedet.

Specifikationer

  • Mono Shell Construction
  • In-mold konstruktion
  • EPS-Liner
  • Occigrip Turn Dial
  • Comfort Pads
  • DOV ventilation
  • STACC ventilation
  • Certifikation: CE EN 1078
  • Vægt: 290 gram
  • Farve: Matsort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection har brugt mange år på, at kunne nå et højt niveau af kvalitet med deres produkter, hvor produktionen er centreret omkring  komfort og funktionalitet til kunden. Dette bliver som et led i deres filosofi om, at man ikke skal kunne blive holdt tilbage af sit udstyr. Hermed holder man trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle ved, at producere produkterne med solide materialer og innovative teknologier. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection, hvor der tilbydes en frihed til sjov og spas.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler kun, at man bruger en fugtig klud til at tørre over med ved skidt og snavs. Dog kan vi ikke anbefale, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler, da dette vil kunne ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.