Alsidig og teknisk innovativ cykelhjelm fra Limar, der skaber de bedste forudsætninger for en let og hurtig tur på racercyklen. Cykelhjelmen er lavet med In-mold teknologi, der sørger for en skal støbt i et. Dette vises ved h…
Læs mere
Vejl.: 1899,00
DKK 1.499,00
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Alsidig og teknisk innovativ cykelhjelm fra Limar, der skaber de bedste forudsætninger for en let og hurtig tur på racercyklen. Cykelhjelmen er lavet med In-mold teknologi, der sørger for en skal støbt i et. Dette vises ved hjelmens slanke og glatte design, der også bidrager til aerodynamiske formål. Aerodynamikken er også sikret ved hjelmens 6 ventilationshuller, der lader luften strømme over hovedet på rytteren. Cykelhjelmen er udviklet med en meget lav vægt, der ikke skaber unødig vægt for en kvalitetsbevidst rytter. Hjelmen er desuden designet med LED-lys, så cykling i mørke bliver muligt. Det er derfor ingen overraskelse, at professionelle cykelhold som Astana og Direct-Energie benytter sig af denne model.

Anvendelse
007 fra Limar, højner den gængse standard for cykelhjelme til konkurrencecykling og træning på race. Cykelhjelmen er lavet med en meget lav vægt og tekniske specifikationer, der overlader præstationen helt til rytteren. Hjelmen er nem at anvende med sit magnetiske magnetspænde, der sikrer en hurtig betjening. Et Competition fit-system sørger for en nem justering, så den passer lige præcis til dit hoved. Det kan dog anbefales, at benytte sig af en hjelmhue ved kolde sæsoner.

Specifikationer

 • Model: 007
 • Farve: Proteam farver
 • Str.: 54-61 cm
 • Teknologi: Monoshell in-mold - Superlight teknologi
 • Vægt: 340 gram
 • 6 luftventilationer
 • Competition Fit-system med højde justering
 • Antibakterielle og vaskbare komfortable puder
 • Magnetisk hagespænde
 • Inkl. LED lys

Kvalitetsniveau
Denne cykelhjelm er fremstillet med In-Mold teknologi, hvilket betyder at inder- og yderskallen er smeltet sammen og derved giver dig en hjelm med en stærk beskyttelse og høj kvalitet. Den er underlagt strenge kvalitetskontrol og er dermed EN1078 certificeret, som er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav til cykelhjelme.Denne cykelhjelm er fremstillet med In-Mold teknologi, hvilket betyder at inder- og yderskallen er smeltet sammen og derved giver dig en hjelm med en stærk beskyttelse og høj kvalitet. Den er underlagt strenge kvalitetskontrol og er dermed EN1078 certificeret, som er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav til cykelhjelme.
Limar leverer altid den højeste kvalitet i deres hjelme, hvilket også har gjort dem til en dominerende faktor på den professionelle cykelverden. Mærker stræber efter komfort og funktionalitet, så brugeren altid står med det bedste produkt. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Limar.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler dig, at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler, at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, så kan det forårsage varmeskader.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

EAN: 8056457219498

Ingen anmeldelser af dette produkt.