Giro Vanquish Mips matcher dit høje præstationsniveau, så du kan få det absolut optimale ud af din træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen er lavet med et TransformAir-design, der b…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Giro Vanquish Mips matcher dit høje præstationsniveau, så du kan få det absolut optimale ud af din træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen er lavet med et TransformAir-design, der bibeholder enkeltstartshjelmens aerodynamiske specifikationer på en kortere og mere kompakt hjelm. Hjelmen er gjort robust og let vha. en In-mold konstruktion af 4 lag, så hovedet kan blive beskyttet mod hårde stød på ordentlig vis. Denne beskyttelse er desuden ydeligere givet med et Mips system, der omdirigerer kraften fra eventuelle stød, så hovedet ikke bliver udsat for vrid.

Anvendelse
Vanquish Mips fra Giro giver gode forudsætninger for din næste træning eller konkurrence, så du blot skal tænke på din egen præstation. Cykelhjelmen henvender sig til enkeltstart eller triatlon, men kan også sagtens bruges til almindelig landevejskørsel og en eventuel Iron Man. Cykelhjelmen giver en god beskyttelse mod vind og sollys med en integreret vindskærm med magnetisk vedhæftning. Denne hjelm er desuden meget nem at anvende, da Roc Loc Air justeringssystem sørger for en hurtig og præcis justering af hjelmens indre omkreds. Dette gøres blot vha. en drejeknap bagpå hjelmen.

Specifikationer

  • Farve: Mat Grå Fire Chrome
  • Aldersgruppe: Voksen
  • Indvendig omkreds: 51-55 cm, 55-59 cm eller 59-63 cm
  • Vægt: 305 gram uden vindskærm og 355 gram med vindskærm
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • Inkluderet vindskærm VividTM shield By Zeiss med magnetisk vedhæftning
  • Wind TunnelTM ventilation
  • MIPS
  • In-Mold 4 lags Polycarbonate Shell
  • Roc Loc® Air justeringssystem

Kvalitetsniveau
Giro har leverer kvalitetsprodukter til sine kunder i årevis, hvor de mange gange har vist hvorfor, at de er et dominerende mærke på markedet. Firmaet stræber efter en optimal kombination af komfort og funktionalitet, som de har leveret til amatører og professionelle i mange år. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Denne smarte cykelhjelm fra Giro kræver ikke en stor vedligeholdelse, men kan sagtens blive tørret over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Det anbefales dog ikke, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse. Dette kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.