4 anmeldelser
Trinity Sport ROC er en cykelhjelm til hverdag, sport og motion med detaljer fra topkonkurrence hjelmene. Hjelmen er konstrueret med In-Mold teknologi, som er en sammensmeltning af yder- og inderskallen. Denne konstruktion &o…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Trinity Sport ROC er en cykelhjelm til hverdag, sport og motion med detaljer fra topkonkurrence hjelmene. Hjelmen er konstrueret med In-Mold teknologi, som er en sammensmeltning af yder- og inderskallen. Denne konstruktion øger både holdbarhed og sikkerhed samtidig med, at den også er vægtbesparende. Hjelm konstruktionen inkluderer også hele 22 ventilationshuller, som sammen med hjelmens indvendige konstruktion af luftkanaler, sørger for god ventilation og komfort. Trinity Sport ROC tilpasses nemt og enkelt til hovedet med Giro's en-hånds betjente tilpasningssystem Roc Loc® Air.

Anvendelse
Denne hjelm er udviklet i Universal Fit størrelse og kan anvendes af cyklister med et hovedomfang på 54-61 cm. På Trinity Sport ROC hjelmen, kan du hurtigt selv tilpasse hovedomkredsen. Giros undersøgelser med hensyn til hovedstørrelser for bestemte befolkningsgrupper har vist, at hjelme som er udviklet i Universal Fit, dækker langt størstedelen af befolkningen. Den nemme justering er også en fordel når hjelmen skal anvendes i kombination med pandebånd eller hjelmhue.

Specifikationer

  • Farve: Sort/hvid
  • Aldersgruppe: Junior og voksen
  • Indvendig omkreds:
    • Str: 54-61 cm
  • CE EN 1078
  • 22 ventilationshuller
  • In-Mold polycarbonate skal
  • Roc Loc® Air justeringssystem
  • Reflektive detaljer

Justering
Roc Loc® Air justeres ved at dreje skiven med din tommelfinger med uret for at stramme, og mod uret for at løsne. Tilpasningssystemet bør sidde tæt, men ikke så stramt, at det føles ubehageligt. Med Roc Loc® Air systemet kan hjelmen justeres både i omkreds og "op/ned".

Kvalitetsniveau
Hjelmen er udviklet i In-Mold, hvilket betyder at inder- og yderskallen er smeltet sammen, og derved giver dig en hjelm med en stærk beskyttelse og imponerende kvalitet. Hjelmen er godkendt efter EN1078, hvilket er din sikkerhed for, at hjelmen opfylder de europæiske standarder indenfor sikkerhed, miljø og sundhed.

Vedligeholdelse
Hjelmen kræver ingen særlig vedligeholdelse, men rengøres efter behov med en blød klud og mild sæbe. Stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion.

EAN: 768686742316

04-06-2018
God pasform og let at have med, til en utrolig god pris!
08-05-2018
Vældig fin cykelhjelm til prisen. Sidder godt på hovedet og klik lukningen et nem at bruge.
16-10-2017
28-09-2017
fuld tilfreds,god service, superhurtig levering