Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Formula MIPS-cykelhjelm fra Bell er ikke alene yderst let, men også både sikker og robust. Frem for at være limet sammen er hjelmens indre og ydre skal nemlig støbt ud i ét, hvilket holde…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Formula MIPS-cykelhjelm fra Bell er ikke alene yderst let, men også både sikker og robust. Frem for at være limet sammen er hjelmens indre og ydre skal nemlig støbt ud i ét, hvilket holder vægten nede, og giver en hjelm, der kan holde til mere. For at øge sikkerheden yderligere er denne Formula-hjelm udstyret med MIPS (Multi-directional Impact Protection System). Systemet er med til at beskytte dit hoved under et styrt, hvis hovedet drejer. Bell har ikke kun tænkt på sikkerheden, men også komforten. Formula er derfor udstyret med Bells Float Fit-system, der gør dig i stand til at indstille cykelhjelmens indre diameter i en håndevending, så du opnår et perfekt fit.

Anvendelse
Bells har designet deres Formula-cykelhjelm til landevejscykling. Det skal dog ikke afholde dig fra at bruge den i din hverdag. Hjelmen er også velegnet, når du f.eks. cykler mellem arbejde, skole og job. Cykelhjelmen er udstyret med 19 udluftningshuller, så dit hoved forbliver godt tempereret selv når det er varmest. Og om vinteren er det let at gøre plads til en hjelmhue, takket være det integrerede Float Fit-system.

Specifikationer

 • Farve: Hvid/Sølv
 • Aldersgruppe: Voksen
 • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-63
 • Vægt: 255 gram
 • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
 • 19 ventilationshuller
 • MIPS
 • Float FitTM
 • Fusion In-Mold Polycarbonate Shell
 • No-Twist Tri GlidesTM
 • Sweat GuideTM

Kvalitetsniveau
Denne Bell Formula cykelhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Hjelmen udnytter en lang række teknologier for at give dig en optimal cykeloplevelse. F.eks. No-Twist Tri Glides-teknologi, der sørger for, at remmene sidder tæt til hovedet og ikke snor sig, og Sweat Guide-teknologi, der leder sved væk fra din pande, så det ikke kommer i øjnene.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Float Fit). Med dette system regulerer du let både hjelmens hovedrem i omkreds og den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken, indtil hjelmen er tilpasset, så den sidder fast på hovedet.

Ingen anmeldelser af dette produkt.