Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med Bell Formula får du en cykelhjelm til landevejscykling der ikke alene er yderst let, men også samtidig robust. Hjelmens inder- og yderskal er støbt sammen frem for at være limet sammen. Det holder…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Bell Formula får du en cykelhjelm til landevejscykling der ikke alene er yderst let, men også samtidig robust. Hjelmens inder- og yderskal er støbt sammen frem for at være limet sammen. Det holder vægten nede, og giver en hjelm der kan holde til mere. Udover dette er Formula også en hjelm med rigtig god komfort. Det skyldes bl.a. at den er udstyret med Bells Float Fit-system, der gør det simpelt og let at indstille din cykelhjelm, så den passer perfekt til dit hoved.

Anvendelse
Selvom Formula-cykelhjelmen egentlig er designet til brug på landevej, egner den sig også rigt godt til hverdagsbrug. Du kan f.eks. bruge den, når du cykler mellem arbejde, skole og job. Hjelmens 19 udluftningshuller er med til at holde dit hoved koldt om sommeren, og Bells Float Fit-system sørger for, at du kan tilpasse hjelmen til at rumme en cykelhue om vinteren.

Specifikationer

  • Farve: Neon gul/Sort
  • Aldersgruppe: Voksen
  • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 og 59-63
  • Vægt: 255 gram
  • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
  • 19 ventilationshuller
  • Float FitTM
  • Fusion In-Mold Polycarbonate Shell
  • No-Twist Tri GlidesTM
  • Sweat GuideTM

Kvalitetsniveau
Denne Bell Formula cykelhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Hjelmen udnytter en lang række teknologier for at give dig en optimal cykeloplevelse. F.eks. No-Twist Tri Glides-teknologi, der sørger for, at remmene sidder tæt til hovedet og ikke snor sig, og Sweat Guide-teknologi, der leder sved væk fra din pande, så det ikke kommer i øjnene.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Float Fit). Med dette system regulerer du let både hjelmens hovedrem i omkreds og den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken, indtil hjelmen er tilpasset, så den sidder fast på hovedet.

19-07-2019
God hjelm til fornuftig pris
22-06-2018
Perfekt pasform, flot forarbejdning, meget komfortabel og velventileret, og så er den synlig langt væk, som er vigtigt!