Med denne Bell Draft Mips cykelhjelm, får du en racerhjelm, der giver god beskyttelse og samtidig ser cool ud. MIPS står for Multi-Directional Impact Protection System - et system der giver dig en ekstra sikkerhed. MIPS besky…
Læs mere
Vejl.: 649,00 Før 649,00
DKK 349,00
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Med denne Bell Draft Mips cykelhjelm, får du en racerhjelm, der giver god beskyttelse og samtidig ser cool ud. MIPS står for Multi-Directional Impact Protection System - et system der giver dig en ekstra sikkerhed. MIPS beskytter dit hoved, hvis du styrter i en skæv vinkel, hvor hovedet normalt bliver vredet eller drejet. Du kan se en video ovenfor, der forklarer hvordan Bell benytter MIPS-teknologi i deres hjelme. Sammenligner du denne MIPs-version af Draft-hjelmen med standardversionen, er vægten en anelse højere pga. den ekstra beskyttelse, men du kommer til at sætte pris på MIPs, hvis uheldet en dag er ude. Cykelhjelmen er desuden forsynet med ErgoDial Fit, så du hurtigt og let kan tilpasse den til dit hoveds mål. Derudover er den lavet ved hjælp af en In-Mold teknologi, der holder vægten nede og giver en meget robust hjelm.

Anvendelse
Denne hjelm passer til cyklister med et hovedomfang på 54-61 cm. Draft-hjelmen er let og kan hurtigt tilpasses din hovedomkreds, så den både kan bruges med eller uden hjelmhue.

Specifikationer

 • Farve: Grøn/Gunmetal (Mat Kryptonite/Gunmetal)
 • Aldersgruppe: Voksen
 • Indvendig omkreds: 54-61 cm.
 • Vægt: 310 gram
 • CE EN 1078
 • 25 ventilationshuller
 • Ergo Dial™ Fit System
 • In-Mold Polycarbonate skal
 • MIPS - Ekstra beskyttelse og sikkerhed

Justering
Når ErgoDial skal justeres, skal du trykke på knappen ovenpå ErgoDial, og dreje skiven med din tommelfinger med uret for at stramme, og mod uret for at løsne. Tilpasningssystemet bør sidde tæt, men ikke ukomfortabelt stramt.

Sikkerhed og kvalitet
Denne Draft MIPS hjelm fra Bell er EN1078 certificeret, hvilket betyder at den lever op til de europæiske standarder indenfor sikkerhed, miljø og sundhed. Du bør opbevare hjelmen under tørre forhold, der ikke er for varme, ellers kan du risikere at din hjelm bliver varmebeskadiget.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at rengøre hjelmen med en blød klud og mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

EAN: 768686094545

12-03-2019