Med Bell Draft får du en sikker og robust, men samtidig let cykelhjelm der virkelig giver dig værdi for pengene. Cykelhjelmens afrundede og kompakte design er stilrent og moderne. Hjelmen er forsynet med hele 25 v…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 369,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med Bell Draft får du en sikker og robust, men samtidig let cykelhjelm der virkelig giver dig værdi for pengene. Cykelhjelmens afrundede og kompakte design er stilrent og moderne. Hjelmen er forsynet med hele 25 ventilationshuller, der giver dig en perfekt udluftning til hovedet. Med Bells Ergo Fit™ tilpasningssystem er det nemt og enkelt at få hjelmen til at sidde både behageligt og helt korrekt.

Anvendelse
Denne hjelm egner sig bedst til dig der elsker at køre ræs på landevejene. Den er designet til at lade vinden passere gennem hjelmen og afkøle dit hoved på selv de varmeste sommerdage. Samtidig er hjelmen utroligt let, hvilket er vigtigt, når det gælder om at holde den samlede vægt af cykel og udstyr på et minimum.

Specifikationer

  • Farve: Rød/sort
  • Aldersgruppe: Voksen/junior
  • Indvendig omkreds: 54-61 cm.
  • Vægt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilationshuller
  • Ergo Fit™ Tilpasnings system
  • In-Mold Polycarbonate skal

Justering
Med Ergo Fit™ er hjelmen er let og hurtig at tilpasse i hovedomkreds, således at du både kan anvende den med og uden hjelmhue. Hageremmens længde justeres, så den sidder behageligt og ikke for stramt til huden.

Kvalitetsniveau
Hjelmen er produceret med In-Mold teknologi. En procedure hvor inder- og yderskal smeltes sammen til en enhed. Dette øger både sikkerhed og holdbarhed. Hjelmen er kvalitetskontrolleret og EN1078 certificeret efter europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler dig, at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.

EAN: 768686094484

Ingen anmeldelser af dette produkt.