5 anmeldelser
Her får du en sikker og moderne cykelhjelm i et stilfuldt og funktionelt design. Denne Bell Draft cykelhjelm er designet i en klassisk matsort farve, som passer perfekt til ethvert tøjvalg. Samtidig er Bell Draft…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 349,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en sikker og moderne cykelhjelm i et stilfuldt og funktionelt design. Denne Bell Draft cykelhjelm er designet i en klassisk matsort farve, som passer perfekt til ethvert tøjvalg. Samtidig er Bell Draft en hjelm med detaljer uden kompromis. 25 ventilationshuller sørger for en perfekt udluftning til hovedet. Denne hjelm sikrer dig en nem og sikker tilpasning med Ergo Fit™ tilpasningssystemet, som sørger for, at hjelmen altid sidder korrekt og komfortabelt.

Specifikationer

  • Farve: Mat sort
  • Aldersgruppe: Voksen/junior
  • Indvendig omkreds: 54-61 cm.
  • Vægt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilationshuller
  • Ergo Fit™ Tilpasnings system
  • In-Mold Polycarbonate skal

Justering
Ergo Fit™ systemet gør denne hjelm nem at tilpasse i hovedomkreds. Drej på knappen til hjelmen sidder behageligt og ikke for stramt til hovedet. Hageremmens længde justeres, så den sidder behageligt og ikke for stramt til huden. Hvis remmene føles for lange kan de afkortes efter individuel tilpasning. Klip ikke af remmens længde før du har kørt et par ture med den nye hjelm og du føler at alt sidder perfekt.

Kvalitetsniveau
Denne cykelhjelm er fremstillet med In-Mold teknologi, hvilket betyder at inder- og yderskallen er smeltet sammen og derved giver dig en hjelm med en stærk beskyttelse og høj kvalitet. Den er underlagt strenge kvalitetskontrol og er dermed EN1078 certificeret, som er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav til cykelhjelme.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler dig, at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.

EAN: 0768686003073

20-06-2019
Hurtig levering..og fuld tilfredshed med hjelmen
15-06-2018
20-05-2018
Igen hurtig levering.Cykelhjelmen er enkel at indstille og i god kvalitet.
03-05-2018
16-10-2017
Cykelhjelmen er meget tilfredsstillende, men jeg er skuffet over at der ingen bolcher var med i forsendelse -:)