Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Bell Draft er en sikker cykelhjelm, der er fremstillet i klassisk design, som kombinerer mat rød og sort. Med hjelmens indbyggede Ergo Fit™ system, er det meget at indstille hjelmen, så den sidder perfekt p…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 499,00 Før 399,00
DKK 339,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bell Draft er en sikker cykelhjelm, der er fremstillet i klassisk design, som kombinerer mat rød og sort. Med hjelmens indbyggede Ergo Fit™ system, er det meget at indstille hjelmen, så den sidder perfekt på dit hoved. Cykelhjelmens skal er desuden lavet med In-mold teknologi, så inder- og yderskal er støbt sammen. Dette giver en superrobust hjelm, der kan holde til det meste.

Anvendelse
Bell Draft er en hjelm, der både passer til den almindelige cyklist og amatørrytteren. Hjelmen er robust og kompakt, og holder dig sikker - selv under der hårdeste fald. Når hjelmen skal justeres, gøres det blot ved hjælp af skive i nakken, der drejes med tommelfingeren. Dermed kan man hurtigt hjelmen på, og føle sig sikker derefter. Hvis remmene føles for lange, kan de klippes efter behov. Det anbefales dog, at man venter med et, til man har kørt et par ture med hjelmen.

Specifikationer

  • Farve: Mat Rød/Sort
  • Aldersgruppe: Voksen/junior
  • Indvendig omkreds: 54-61 cm.
  • Vægt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilationshuller
  • Ergo Fit™ Tilpasnings system
  • In-Mold Polycarbonate skal

Kvalitetsniveau
Bell Helmets står for god kvalitet med deres hjelme. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af tilbehør til cykler, og laver både udstyr til amatøren og den professionelle. Man kan derfor som kunde altid føle sig sikker, ved køb af produkter fra Bell Helmets. 

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler, at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.

Ingen anmeldelser af dette produkt.