Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Cykelhjelm i klassisk design fra Bell Helmets. Hjelmen er lavet i en flot kombination af lys grøn og slate, der giver et flot udseende til cyklisten. Hjelmen er designet med et Ergo Fit™ system, der lader dig til…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 499,00 Før 399,00
DKK 339,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Cykelhjelm i klassisk design fra Bell Helmets. Hjelmen er lavet i en flot kombination af lys grøn og slate, der giver et flot udseende til cyklisten. Hjelmen er designet med et Ergo Fit™ system, der lader dig tilpasse cykelhjelmen med en hånd. Dermed får du en hjelm, der er supernem at indstille, og altid sidder som den skal. Cykelhjelmen er konstrueret med In-mold teknologi, så inder- og yderskal er sammensmeltet. Dette giver en robust hjelm, der holder til meget. Denne teknik ses også i professionel cykelsport.

Specifikationer

  • Farve: Lys grøn/Slate
  • Aldersgruppe: Voksen/junior
  • Indvendig omkreds: 54-61 cm.
  • Vægt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilationshuller
  • Ergo Fit™ Tilpasnings system
  • In-Mold Polycarbonate skal

Anvendelse
Bell Draft er ideel til den almindelige cyklist eller amatørrytteren, der skal have en robust hjelm til en ordentlig pris. Hjelmen justeres blot ved at dreje skiven bagpå med sin tommefinger, og dermed tilpasse hjelmen så den sidder perfekt. Dette gør, at hjelmen er hurtig at tage på, og du kan bruge den både med- og uden hjelmhue. Hvis remmene føles for lange, kan de afkortes efter individuel tilpasning.

Kvalitetsniveau
Bell Helmets har leveret kvalitetshjelme til amatører og professionelle i årevis. Målet for firmaet er, at levere sikre og komfortable hjelme til de fartelskende amatører. Dette gør, at du som kunde altid kan være tryg ved køb af produkter fra Bell Helmets.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.

Ingen anmeldelser af dette produkt.