Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Bell Draft cykelhjelmen er fremstillet i et klassisk design, i en flot kombination af hvid og sølv. Cykelhjelmen er udstyret med et forbedret en-hånds betjent Ergo Fit™ tilpasnings system, hvilket gø…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 399,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Bell Draft cykelhjelmen er fremstillet i et klassisk design, i en flot kombination af hvid og sølv. Cykelhjelmen er udstyret med et forbedret en-hånds betjent Ergo Fit™ tilpasnings system, hvilket gør det nemt for dig at indstille hjelmen, så den altid sidder perfekt om hovedet. Med denne Draft cykelhjelm, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Konstruktionen er In-Mold, som betyder sammensmeltning af hjelmens inderskal og yderskal. En teknologi som også kendes fra hjelme til topprofessionel cykelsport.

Specifikationer

  • Farve: Hvid/sølv
  • Aldersgruppe: Voksen/junior
  • Indvendig omkreds: 54-61 cm.
  • Vægt: 273 gram
  • CE EN 1078
  • 25 ventilationshuller
  • Ergo Fit™ Tilpasnings system
  • In-Mold Polycarbonate skal

Justering
Når Ergo Fit™ skal justeres, skal du blot dreje skiven med din tommelfinger med uret for at stramme og mod uret for at løsne. Tilpasset bør sidde tæt, men ikke ukomfortabelt stramt. Med Ergo Fit™ er hjelmen er let og hurtig at tilpasse i hovedomkreds, således at du både kan anvende den med og uden hjelmhue. Hageremmens længde justeres, så den sidder behageligt og ikke for stramt til huden. Hvis remmene føles for lange kan de afkortes efter individuel tilpasning. Klip ikke af remmens længde før du har kørt et par ture med den nye hjelm og du føler at alt sikker perfekt.

Kvalitetsniveau
Denne cykelhjelm er produceret under streng kvalitetskontrol og er dermed også EN1078 certificeret, hvilket er de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at du rengør hjelmen med en blød klud og noget mild sæbe, idet stærke rengøringsmidler kan beskadige hjelmen og ødelægge dens funktion. Vi anbefaler at opbevare hjelmen i tørre og ikke for varme forhold; hvis du eksempelvis opbevarer hjelmen i direkte sollys, kan det forårsage varmeskader.

Ingen anmeldelser af dette produkt.