Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne aerodynamiske cykelhjelm fra Abus matcher cykelsportens stramme krav om en optimal cykelhjelmen, og kan dermed være ideel til træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen holder sig til en lav vindmo…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne aerodynamiske cykelhjelm fra Abus matcher cykelsportens stramme krav om en optimal cykelhjelmen, og kan dermed være ideel til træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen holder sig til en lav vindmodstand, komfort og god ventilation med Multi Speed Design, hvor en In-mold konstruktion er blevet brugt til at skabe en robust og let cykelhjelm. Her er yderskallen smeltet sammen med den beskyttende foring i inderskallen, så hjelmen kan fungere beskyttende overfor eventuelle hårde slag og stød, og samtidig blive holdt nede i en lav vægt. Det indbyggede ActiCage Lite skaber stabilitet ved styrt og skader, og kan dermed øge beskyttelsen til dit hoved, der efterhånden er gennemgående i denne cykelhjelm. Hjelmen er også er også optimerende, når det kommer til komforten i hjelmen. Her er aerodynamiske og komfortable stropper kombineret med et nemt justeringssystem således, at komforten i hjelmen er høj. En bibeholdende tempererende effekt på hovedet er desuden sikret med Air-cooling teknologi, så du ikke bliver overophedet ved længere kørsel.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus skaber høje forventninger til din næste tur på racercyklen, da den giver de bedste forudsætninger for din træning eller konkurrencekørsel. Cykelhjelmen er nem at anvende, da den er karakteriseret ved justerbare og komfortable stropper og hængsler, og et funktionelt justeringssystem, hvor man blot skal benytte sig af et spænde i nakken.

Specifikationer

  • Farve: Sølv
  • Vægt: 200-240 gram
  • In-mould konstruktion
  • Air-cooling teknologi
  • 14 ventilationshuller
  • Zoom Ace justeringsspænde
  • Plads til hestehale
  • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus giver forbrugeren en garanti om stort fokus på sikkerheden i deres produkter, hvilket også har adskilt dem fra andre fabrikanter, hvorved at de har sat sig på en førende position på det internationale marked. Firmaet har i årevis leveret kvalitetsprodukter til amatører og professionelle, der sjældent er blevet efterladt skuffet. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af denne aerodynamiske cykelhjelm, men man kan være god at bruge en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da det kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.