Denne cykelhjelm fjerner alle generende elementer således, at sikkerhed, vægt og komfort kan komme i fokus. Et Multi Speed Design har muliggjort, at designet rummer lav vindmodstand, høj beskyttelse og en fremragende ventilat…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne cykelhjelm fjerner alle generende elementer således, at sikkerhed, vægt og komfort kan komme i fokus. Et Multi Speed Design har muliggjort, at designet rummer lav vindmodstand, høj beskyttelse og en fremragende ventilation. Beskyttelsen er gennemgående i denne cykelhjelm, hvor der er blevet brugt en In-mold konstruktion. Denne konstruktion giver en sammenstøbt skal, der kan give en god beskyttelse mod hårde slag og stød, men samtidig være nede i en lav vægt. Stabiliteten i hjelmen er sikret vha. ActiCage, hvor et bur er indsat i selve foringen på hjelmen. Dermed bliver hovedskader ved eventuelle styrt og fald mindsket. Hjelmen er desuden optimeret i komfort med aerodynamiske og komfortable stropper, højt niveau af ventilation og en nem og hurtig justering af cykelhjelmens indre pasform.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus holder et højt niveau i forhold til aerodynamik, komfort og sikkerhed med denne cykelhjelm, der skaber de bedste forudsætninger for optimal træning eller konkurrencekørsel på landevejen. Cykelhjelmen henvender sig nemlig til landevejen, hvor den forbliver funktionel, uanset klima og miljø. Hjelmen er nem at anvende, da den er udstyret med smarte og komfortable stropper og hængsler, og nemt kan justeres med et Zoom Ace justeringsspænde, hvor spændet blot sidder i nakken.

Specifikationer

 • Farve: Orange
 • Vægt: 200-240 gram
 • In-mould konstruktion
 • Air-cooling teknologi
 • 14 ventilationshuller
 • Zoom Ace justeringsspænde
 • Plads til hestehale
 • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus kan fremhæves for deres store fokus på sikkerheden i deres produkter. Dette har i årevis adskilt dem fra andre fabrikanter, og sat dem på spidsen af det internationale marked. Amatører og professionelle har gjort mærket elskværdigt, og bruget produktet hyppigt. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Denne cykelhjelm behøver ingen stor vedligeholdelse, men kan med fordel blive tørret over med en fugtig klud. Dog skal man være forsigtig med, at bruge stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige cykelhjelmen.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.