Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Abus har lavet en aerodynamisk cykelhjelm, der matcher cykelsportens stramme krav om vægt, sikkerhed og komfort. Cykelhjelmen er hurtigt fjernet for alle generende elementer, og designet efter lav vindmodstand og den be…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Abus har lavet en aerodynamisk cykelhjelm, der matcher cykelsportens stramme krav om vægt, sikkerhed og komfort. Cykelhjelmen er hurtigt fjernet for alle generende elementer, og designet efter lav vindmodstand og den bedste ventilation med Multi Speed Design. Hjelmen er designet efter hovedets anatomi i en In-mold konstruktion, der i en sammenstøbt skal, yder god beskyttelse mod hårde slag og stød, samtidig med en lav vægt. Den øget beskyttelse kan også ses i AntiCage Lite, hvor et bur er integreret i selve foringen. Dermed opnås der en vis stabilitet ved stød og styrt. Aerodynamiske og behagelige stropper sørger for en høj komfort i denne hjelm, hvor en god ventilation desuden gives med Air-cooling Technology.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus åbner nye muligheder op, for en ordentlig træning eller konkurrencekørsel på landevejen. Cykelhjelmen henvender til kørsel på landevejen, hvor dens aerodynamik og robuste form bliver funktionel. Hjelmen er nem at anvende med sine behagelige og justerbare stropper, men justeringen hurtigt og præcist foregår, vha. et spænde omme i nakken. Cykelhjelmen er desuden kompatibel med en hestehale, så dette ikke kommer til at genere.

Specifikationer

  • Farve: Hvid
  • Vægt: 200-240 gram
  • In-mould konstruktion
  • Air-cooling teknologi
  • 14 ventilationshuller
  • Zoom Ace justeringsspænde
  • Plads til hestehale
  • Stødabsorberende materiale

Kvalitetsniveau
Abus har skabt sig et navn på det internationale marked ved, at have meget stor fokus på sikkerheden. Dermed er de blevet et dominerende mærke, hvor en høj komfort og funktionalitet også spiller ind. Amatører og professionelle har i årevis nydt godt af deres produkter, og er sjældent blevet skuffet over kvaliteten. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ikke stor vedligeholdelse af denne cykelhjelm, men man kan godt være bekendt, at tørre hjelmen over med  en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige hjelmen.

Ingen anmeldelser af dette produkt.