Et højt præstationsniveau kræver alsidigt og funktionelt udstyr. Disse krav lever denne cykelhjelm fra Abus op til. Cykelhjelmen viser alsidighed med sit aerodynamiske, Multi Speed design, der sørger for en lav vindmodstand o…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Et højt præstationsniveau kræver alsidigt og funktionelt udstyr. Disse krav lever denne cykelhjelm fra Abus op til. Cykelhjelmen viser alsidighed med sit aerodynamiske, Multi Speed design, der sørger for en lav vindmodstand og samtidig en god ventilation. Hjelmen viser beskyttelse med en innovativ In-mold konstruktion, hvor yderskallen er smeltet sammen med en beskyttende foring af EPS liner. En høj beskyttelse gives også med ActiCage Lite, hvor et bur er integreret i foringen, og dermed kan give en optimeret stabilitet ved styrt. Aerodynamiske og kompakte stropper fås til denne hjelm, der sammen med hjelmens specielle form, optimerer komforten på hjelmen. Denne hjelm er desuden udstyret med en Air-cooling Technology, så et optimeret og tempereret hoved opnås.

Anvendelse
Airbreaker fra Abus leverer den højeste aerodynamik og komfort til din træning eller konkurrencekørsel, så dit præstationsniveau kan optimeres. Cykelhjelmen henvender sig til landevejen, hvor dens aerodynamik og robuste funktioner kommer til virke. Hjelmen er desuden meget nem at anvende, da er udstyret med bløde og komfortable stropper, der kan justeres nemt. Selve justeringen af den indre pasform foregår også nemt med et Zoom Ace justeringsspænde. Airbreaker er desuden kompatibel med en hestehale, så dette ikke kommer til at genere.

Specifikationer

 • Farve: Stålblå
 • Vægt: 200-240 gram
 • In-mould konstruktion
 • Air-cooling teknologi
 • 14 ventilationshuller
 • Zoom Ace justeringsspænde
 • Plads til hestehale
 • Stødabsorberende materiale
 • ActiCage Lite

Kvalitetsniveau
Abus har altid haft sikkerhed som første prioritet, når udviklingen af produkter skulle foregå. Dette har skaffet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor amatører og professionelle i årevis har nydt godt af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Abus.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen direkte vedligeholdelse af denne cykelhjelm fra Abus, men man kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til vedligeholdelse, da dette kan beskadige hjelmen.

Tilgængelige varianter

51-55 cm


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.