Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Hometrainer dæk fra Continental, skaber de bedste forudsætninger for en optimal træning på din hometrainer eller træningsrulle. Dækket giver fremragende stabilitet og og holdbarhed, da det …
Læs mere
Vejl.: 274,00
DKK 229,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Hometrainer dæk fra Continental, skaber de bedste forudsætninger for en optimal træning på din hometrainer eller træningsrulle. Dækket giver fremragende stabilitet og og holdbarhed, da det er meget slidstærkt. Foldedækket skaber ikke statisk elektricitet undervejs og er dermed ideelt til hometrainer, da dette ellers ville forstyrre en hometrainers trådløse signaler. Continental Hometrainer gør dermed enhver træning til nydelse.

Anvendelse
Continental Hometrainer er det ideelle dæk til brug på træningsruller og hometrainers, hvor en blød og stabil følelse gerne skulle opnås. Foldedækket kan ikke bruges udendørs. Dækket har et dæktryk på 7,5 - 8,5 Bar.

Specifikationer:

  • Størrelse: 700x32c (32-622)
  • Dæktryk: 6-7 bar
  • Vægt: 270 gram
  • Farve: Sort
  • Ikke egnet til udendørsbrug.

Montering
Se denne guide

Kvalitetsniveau
Continental har leveret kvalitetsprodukter i årevis, så brugers præstationer har kunne optimeres. Firmaet har mere end 100 års erfaring, hvor komfort, kvalitet og funktionalitet har været nøgleord. Mærket tester selv alle deres produkter, så brugeren får det absolut bedste. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Continental.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at pumpe dækket til det anviste dæktryk. Dækket bør tjekkes hver 10. dag.

Ingen anmeldelser af dette produkt.