2 anmeldelser
Til denne SKS MSP affjedringspumpe følger en taske så den er let at tage med på mountainbiketuren. Pumpen vejer kun 150 gram og måler kun 20 cm i længden. Dermed kan den være nem at tage med på cykelturen, hvor den også kan p…
Læs mere
Vejl.: 379,00
DKK 329,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Til denne SKS MSP affjedringspumpe følger en taske så den er let at tage med på mountainbiketuren. Pumpen vejer kun 150 gram og måler kun 20 cm i længden. Dermed kan den være nem at tage med på cykelturen, hvor den også kan præstere med et højt og alsidigt lufttryk på 20 bar.

Anvendelse
Pumpen er specielt designet til at kunne håndtere et rigtig højt tryk. Således kan den bruges til både for- og bagdæmper, men også i andre tilfælde, hvor man har behov for et højt tryk, vil man med fordel kunne benytte pumpen. Den store force er at man kan let tage den med på tur, så den vil være fin til trekking og mountainbike. Selve slangen til pumpen kan skrues af. Tasken der medfølger beskytter pumpen under transport.

Specifikationer

  • Affjedringspumpe med taske, aftagelig slange og manometer.
  • Pumper op til 290 PSI / 20 BAR
  • Trykaflastsfunktion
  • Ventilkobling til auoventil
  • Længde: 200 mm
  • Vægt: 150 gram

Kvalitetsniveau
Pumpen er fra SKS som altid leverer varen. Denne pumpe er lavet i stål og kvalitetplastkomponenter. Dette viderefører den høje kvalitet fra SKS, hvor komfort og funktionalitet bliver givet ved havedøren. Dette bliver leveret med brug af solide materialer og teknologier således, at et højt niveau af præstationer kan bibeholdes. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra SKS.

Vedligeholdelse
Det er en god ide at give selve cylinderen lidt syrefri olie en gange i mellem - især hvis pumpen er udenfor eller udsat for temperatursvingninger. Dette er med til at smøre pakningerne og holde pumpen tæt. Angående pumpehovedet er der pakninger der også skal slutte tæt, og her kan man også med fordel dryppe lidt syrefri olie i ny og næ.

EAN: 4002556440954

19-08-2015
Fiks lille pumpe, der ikke fylder eller vejer ret meget. Kun 4 stjerner pga jeg synes selve manometeret ser meget skrøbeligt ud, og ligner mest af alt noget fra en legetøjsbutik. Virker dog upåklageligt.
12-05-2015
Har brugt den 2 gange nu i sporet, den er sgu pengene værd, dejligt med et stykke værktøj der virker, uden dikkedarer.