Smart og funktionel fodpumpe fra OnGear, der nemt og funktionelt kan pumpe din cykel op. Cykelpumpen er lavet i stål og aluminium, og kan pumpe dine dæk helt op til 160 PSI/bar. Pumpen er udstyret med et stort manometer-displ…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart og funktionel fodpumpe fra OnGear, der nemt og funktionelt kan pumpe din cykel op. Cykelpumpen er lavet i stål og aluminium, og kan pumpe dine dæk helt op til 160 PSI/bar. Pumpen er udstyret med et stort manometer-display, så det bliver nemt at pumpe op til det ønskede dæktryk. Fodpumpen er lavet med en ekstra stor trædeflade, hvilket gør den mere stabil. Det giver desuden cykelpumpen en maksimal kraftoverførsel, når cyklen pumpes.

Anvendelse
Denne alsidige og funktionelle fodpumpe fra OnGear, viser sig essentiel, når du skal pumpe din cykel op. Cykelpumpen kan bruges til auto, Dunlop- og racerventiler. Her kan den nemt pumpe, da den er lavet med et dobbelt pumpehoved således, at man kan pumpe den type af ventil, man ønsker. Et lukkehåndtag på pumpehovedet sørger desuden for, at hovedet er fastspændt om ventilen.

 Specifikationer

  • Materiale: stål/aluminium
  • Maksimalt dæktryk: 11 bar/160 PSI
  • Kompatibel til auto, Dunlop og racerventil
  • Ekstra stor trædeflade
  • Ergonomiske greb
  • Højde: 61 cm
  • Bredde: 25 cm
  • Vægt: 860 gram

Kvalitetsniveau
OnGear er vores eget mærke i huset, hvor vi prøver på at løse mangler og problemer med komfort og funktionalitet. Her er vores produkter nøje udvalgt således, at hverdagen bliver lettere for vores kunder, og så det kan være en god oplevelse, at færdes på cyklen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra OnGear.

Vedligeholdelse
Det kan være en god ide, at dryppe cylinderen med lidt syrefri olie en gang i mellem. Dermed kan pumpen holdes tæt, og pakningerne smøres.

EAN: 5712934006687

Ingen anmeldelser af dette produkt.