Tacx pulleyhjul er med lukkede rustfrie stål maskinlejer som er beskyttet mod støv og vand, desuden er de meget slidstærke og letløbende. AnvendelseDette sæt Tacx pulleyhjul T4075 passer til Sram Race bagskiftere, herunder pa…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 89,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Tacx pulleyhjul er med lukkede rustfrie stål maskinlejer som er beskyttet mod støv og vand, desuden er de meget slidstærke og letløbende.

Anvendelse
Dette sæt Tacx pulleyhjul T4075 passer til Sram Race bagskiftere, herunder passer det til typerne Sram Red, Sram Force, Sram Rival. Pulleyhjulene leveres med to en upper og en lower bøsning, som anvendes henholdsvis til det øverste og det nederste pulleyhjul. Det er angivet ved bøsningerne hvor de passer.

Specifikationer

  • Tacx pulleyhjul model T4075
  • 2 x pulleyhjul med 11 tænder
  • 2 typer bøsninger
  • Med lukkede rustfrie maskinlejer i stål
  • Farve: Grå

Montering
Når disse monteres, er det vigtigt, at du sørger for, at de rigtige bøsninger anvendes for at opnå en korrekt funktion af bagskifteren. Når du skal montere pulleyhjulene, skal du oftest bruge en unbrakonøgle, men dette afhænger af hvilke skruer, der sidder på den nuværende bagskifter.

Kvalitetsniveau
Når du køber disse pulleyhjul, får du et sæt, der har lukkede rustfrie stållejer. Dette sikrer dig, at de ikke løber fast eller laver støj under anvendelse.

Vedligeholdelse
Tacx pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug. Til rengøring anbefaler vi en degreaser, som naturligvis også sælges i shoppen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

 

 

EAN: 8714895045214

Ingen anmeldelser af dette produkt.