Med disse Tacx pulleyhjul, får du et sæt der har lukkede keramiske maskinlejer. Pulleyhjulene er godt beskyttet mod støv og vand, og derudover er de meget slidstærke og yderst letløbende. AnvendelseDisse Tacx pulleyhjul passe…
Læs mere
Vejl.: 119,00
DKK 119,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med disse Tacx pulleyhjul, får du et sæt der har lukkede keramiske maskinlejer. Pulleyhjulene er godt beskyttet mod støv og vand, og derudover er de meget slidstærke og yderst letløbende.

Anvendelse
Disse Tacx pulleyhjul passer til Sram Race bagskiftere af typerne Sram Red, Sram Force og Sram Rival. Pulleyhjulene leveres med 2 forskellige bøsninger, herunder upper og lower. Disse anvendes henholdsvis til det øverste og det nederste pulleyhjul. Det er angivet ved bøsningerne, hvor de passer, altså enten øverst eller nederst.

Specifikationer

  • Tacx pulleyhjul model T4095
  • 2 x pulleyhjul med 11 tænder
  • 2 typer bøsninger
  • Med lukkede keramiske maskinlejer
  • Farve: Lysgrå

Montering
Når disse monteres, er det vigtigt, at du sørger for, at de rigtige bøsninger anvendes for at opnå en korrekt funktion af bagskifteren. Når du skal montere pulleyhjulene, skal du oftest bruge en unbrakonøgle, men dette afhænger af hvilke skruer, der sidder på den nuværende bagskifter.

Kvalitetsniveau
Tacx pulleyhjulene er udviklet med lukkede keramiske lejer, hvilket sikrer, at de ikke løber fast eller laver støj, når de er i brug.

Vedligeholdelse
Tacx pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug.
Til rengøring anbefaler vi en degreaser, som naturligvis også sælges i shoppen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

EAN: 8714895031880

Ingen anmeldelser af dette produkt.