2 anmeldelser
Tacx pulleyhjul er med lukkede keramiske maskinlejer som er beskyttet mod støv og vand, desuden er de meget slidstærke og ekstrem letløbende. AnvendelseMed et sæt Tacx pulleyhjul får du et sæt hjul, der passer til en lang ræk…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 209,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Tacx pulleyhjul er med lukkede keramiske maskinlejer som er beskyttet mod støv og vand, desuden er de meget slidstærke og ekstrem letløbende.

Anvendelse
Med et sæt Tacx pulleyhjul får du et sæt hjul, der passer til en lang række bagskiftere, det er dog primært racertyperne de passer til, men du kan også anvende dem til bagskiftere på Shimano mountainbikes. Pulleyhjulene leveres med 4 forskellige bøsninger, der bliver kaldt A, B, C og D. Du kan se nedenfor hvilke bagskiftere de passer til ved anvendelse af de forskellige bøsningstyper:

  • Type A: Passer til 8, 9, 10 og 11 gears Shimano bagskiftere
  • Type B: Passer til Shimano 7 gear og Campagnolo 8 gears bagskiftere
  • Type C: Passer til Campagnolo 9, 10 og 11 gears bagskiftere
  • Type D: Passer til Sram Various

Specifikationer

  • Tacx pulleyhjul model T4065
  • 2 x pulleyhjul med 11 tænder
  • 4 typer bøsninger
  • Med keramiske lukkede maskinlejer
  • Farve: Lysgrå

Montering
Når du vil montere disse pulleyhjul monteres skal du sørge for at de rigtige bøsninger anvendes, så du opnår en korrekt funktion af bagskifteren. Du skal oftest bruge en unbrakonøgle til monteringen, men det afhænger af hvilke skruer, der sidder på den nuværende bagskifter.

Kvalitetsniveau
Disse Tacx pulleyhjul er med lukkede keramiske lejer, dette er med til at sikre dig, at de ikke løber fast eller laver støj under når de er i brug.

Vedligeholdelse
Tacx pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover en almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug. Til rengøring anbefaler vi en degreaser, disse har vi naturligvis også i shoppen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

 

 

EAN: 8714895030180

26-04-2018
15-12-2017
De passer perfekt og hurtigt levering