Fragtfri ved
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
2 anmeldelser
Med disse Tacx pulleyhjul får du et sæt slidstærke og letløbende hjul, som er produceret i god kvalitet. Pulleyhjulene er med lukkede maskinlejer, som er beskyttet mod støv og vand. AnvendelseD…
Læs mere
Vejl.: 99,00
DKK 79,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved
'

Med disse Tacx pulleyhjul får du et sæt slidstærke og letløbende hjul, som er produceret i god kvalitet. Pulleyhjulene er med lukkede maskinlejer, som er beskyttet mod støv og vand.

Anvendelse
Disse Tacx pulleyhjul passer til flere bagskiftere, du skal dog bemærke at det er primært af racertyperne men også til Shimano bagskiftere på mountainbikes. Pulleyhjulene kommer med 4 forskellige bøsninger af typer som er A, B, C og D. Nedenstående følger en oversigt over hvilke bagskiftere de passer til ved anvendelse af de forskellige bøsningstyper:

  • Type A: Passer til 8 og 9 gears Shimano bagskiftere
  • Type B: Passer til Shimano 7 gear og Campagnolo 8 gears bagskiftere
  • Type C: Passer til Campagnolo 9, 10 og 11 gears bagskiftere
  • Type D: Passer til Sram Various

Specifikationer

  • Tacx pulleyhjul model T4000
  • 2 x pulleyhjul med 10 tænder
  • 4 typer bøsninger
  • Med almindelige lukkede maskinlejer i stål
  • Farve: Sort

Montering
Når du vil montere disse pulleyhjul monteres skal du sørge for at de rigtige bøsninger anvendes, så du opnår en korrekt funktion af bagskifteren. Du skal oftest bruge en unbrakonøgle til monteringen, men det afhænger af hvilke skruer, der sidder på den nuværende bagskifter.

Kvalitetsniveau
Alle Tacx pulleyhjul er med lukket lejesystem, og dermed risikerer du ikke at de løber fast eller laver støj når du anvender dem.

Vedligeholdelse
Tacx pulleyhjul kræver ingen vedligeholdelse udover en almindelig rengøring af det snavs, der kommer under brug. Til rengøring anbefaler vi en degreaser, disse har vi naturligvis også i shoppen.

Skulle du være så uheldig at varen bliver defekt?
Alle henvendelser vedrørende reklamationer af et Tacx eller Garmin produkt, skal foregå direkte gennem Garmin. Deres servicemindede kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 48105050, hvis der skulle opstå et problem med dit produkt.

 

 

10-09-2019
Fine pulleyhjul, nemt at vælge rigtig bøsning blandt de medfølgende størrelser og montere dem i bagskifteren.
01-11-2016
Fungerer fint til mit gamle shimano 600.