Denne restitutionsdrik er egnet til atleter/motionister umiddelbart efter træning, for at opnå hurtigere restisution. Ved at indtage protein i forbindelse med kulhydrater, sikrer du, at der er aminosyrer tilg&aeli…
Læs mere
Tilbudet udløber 25-11-2020
Vejl.: 478,00 Før 349,00
DKK 329,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne restitutionsdrik er egnet til atleter/motionister umiddelbart efter træning, for at opnå hurtigere restisution. Ved at indtage protein i forbindelse med kulhydrater, sikrer du, at der er aminosyrer tilgængelig til at påbegynde din restitution, så snart din træning er overstået.
Denne nye variant er med en smag af vanilje og blåbær og er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring, med fokus på optagelse og ydelse.
Efter hård fysisk træning bliver muskelvævet nedbrudt, for at genopbygge muskelvævet skal der indtages protein. Det er vigtigt at indtage proteindrik inden for 25 min. efter afsluttet træning eller konkurrence, for på den måde opnår du den mest optimale effekt af proteindrikken. For at opnå en hurtig restitution er det ikke nok kun at indtage protein. I processen, hvor proteinen omdannes til aminosyrer, skal der bruges energi, dette kommer fra kulhydrater. PurePower er derfor sammensat af både protein og kulhydrater, så du opnår en optimal effekt af Purepowers Recovery.

Anvendelse/Dosering
PurePowers Recovery er anvendelig for sportsfolk, som træner hårdt i over en time, eller har flere træningspas på en dag. Ved at bruge PurePowers proteindrik, vil dine muskler restituere hurtigere. Muskelvævet nedbrydes under hård fysisk aktivitet, og derfor kan proteindrik være en god hjælp til at genopbygge muskelvævet. Hvor meget proteindrik der skal indtages, afhænger af hvilket aktivitetsniveau du træner på, og derfor skal drikken indtages efter behov.
PurePower recovery rystes let sammen med vand. Det anbefales at at der bruges 60 gram pulver i en 750 ml. drikkedunk eller 40 gram i en 500 ml. drikkedunk. (En strøget 50 ml. doseringsske indeholder ca. 35 gram recovery.)

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Vanilje og blåbær
  • Indeholder: 1,6 kg
  • Forbedrer kroppens restitution
  • Optagelse: Den gode aminosyreprofil sikrer en hurtig optagelse.
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Umiddelbart efter hård træning eller hvis du har flere træningspas på en dag.
  • Der medfølger doseringsske

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Protein Recovery er udviklet til dig, der ønsker at yde dit bedste og optimere din restitution.
PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder indenfor klinisk ernæring til sundhedssektoren.
PurePower produkterne er fremstillet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman).
PurePowers produkter fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Protein Recovery er selvfølgelig også godkendt af de danske myndigheder. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal) 1636/385
Protein (g) 30
Kulhydrat (g) 60
- Heraf sukkerarter (g) 40
Fedt (g) 2,8
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 0,96
Kostfibre (g) 0
Natrium (mg) 1

Ingredienser: Valleprotein-Koncentrat, valleproteinisolat (udvundet af mælk), isomaltulose, fruktose, maltodextrin, surhedsregulerende midler: trinatriumcitrat E331, citronsyre E330, aromaer, konsistensmiddel: xanthangummi E415, nitiklumpningsmiddel E 551, farve: rødbedesaft og spirulina, sødestoffer: sucralose, acesulfamkalium, emulgator: sojalecithiner.
Indeholder laktose

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477945300

Ingen anmeldelser af dette produkt.