1 anmeldelser
Når du træner hårdt bliver muskelvævet nedbrudt, og genopbygningen af vævet er den proces, der styrker dine muskler. Det er vigtigt med hurtig restitution, hvis du træner hårdt over e…
Læs mere
Vejl.: 809,00
DKK 589,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Når du træner hårdt bliver muskelvævet nedbrudt, og genopbygningen af vævet er den proces, der styrker dine muskler. Det er vigtigt med hurtig restitution, hvis du træner hårdt over en time eller har flere træningspas på en dag. Til at genopbygge muskelvævet skal der bruges protein. Protein nedbrydes til aminosyre i kroppen, aminosyre er byggesten for kroppens muskulatur, og derfor er det vigtigt, hvilken proteinkilde du bruger. PurePower bruger valleprotein for at frembringe den bedste aminosyreprofil til gavn for opbygningen af muskelvæv. Men det er ikke nok at tilføre protein, når du ønsker en hurtig restitution. Under processen med at omdanne proteinet til aminosyre bruges energi - en energi, som du kan få igennem kulhydrater. PurePower Recovery Frutti er sammensat af både proteiner og kulhydrater, og pulveret er derfor anvendeligt, når du hurtigt skal restituere. Pulveret er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiproduktet bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter.

Anvendelse
De første 25 minutter efter at kroppen har været belastet, har kroppen en øget optagelsesevne, og det er derfor vigtigt, at få fyldt depoterne op med protein i dette tidsrum for at opnå optimal restitution. Hvis du træner meget hårdt eller har flere træningspas på en dag, skal du samtidig med protein også have tilført kulhydrater. PurePower Recovery Frutti bruges til at fylde dine energidepoter op efter træning eller konkurrence. Hvor meget du skal indtage afhænger af, hvilket aktivitetsniveau du har og derfor indtages drikken efter behov.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Bær og citrus
  • Indeholder: 3 kg.
  • Optagelse: Den gode aminosyreprofil sikrer en hurtig optagelse.
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Umiddelbart efter hård træning eller hvis du har flere træningspas på en dag.

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Proteinpulveret er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder, og Protein Recovery Frutti er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g
Pr. liter færdigdrik
Energi (kJ/kcal) 1640/390 1310/310
Protein (g) 27 22
Kulhydrat (g) 64 51
- Heraf sukkerarter (g) 35 28
Fedt (g) 2,5 2
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 1,5 1,2
Kostfibre (g) 0 0
Natrium (g) 0,19 0,15
GMO Fri - Uden nødder

Ingredienser: Matodextrin, Valleprotein-koncentrat, Fruktose, Valleprotein-isolat (udvundet af mælk), Surhedsregulerende middel: Citronsyre, Antioxidant: Dikaliumphophat, Aromaer, Farvestoffer: Rødbede, Riboflavin & Beta Caroten, Vegetabilsk Olie, Sødestoffer: Sucralose & Acesulfamkalium, Emulgator: Sojalecithiner. Kan indeholde spor af Gluten og Æg.

 

Aminosyreprofil pr. 100 g.
 Essentielle Aminosyrer (EAA)   Ikke-Essentielle Aminosyrer (NAA)             
Isoleucin  (g) 6,2 Alanin (g) 4,2
Leucin (g) 11,8 Arginin (g) 2,9
Lysin (g) 10,1 Asparginsyre (g) 9,5
Methionin (g) 2,1 Cystin (g) 2,5
Phensylalanin (g) 3,9 Glutaminsyre (g) 17
Threonin (g) 5,5 Glycin (g) 2,3
Tryptophan (g) 2,1 Prolin (g) 4
Histidin (g)  2 Serin (g) 5,3
Valin (g)   6,4 Tyrosin (g) 2,2

 

 

 

 

Indhold af forgrenede aminosyre BCAA=isoleucin+leucin+valin): 24,4 g pr. 100 g

Dosering: Pulveret mixes sammen med vand eller mælk. Du skal bruge 60 gram proteinpulver til 750 ml. væske. Efter at du har tilført proteinpulveret i væsken, skal du omrøre eller shake.

Opbevaring: Tørt, køligt og mørkt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477943375

07-08-2014
Godt produkt. Har hjulpet til at jeg kan cykle bedre igennem. Har ikke Før kunnet yde det samme 2 dage i træk, Før jeg kom igang med dette.