Proteinpulveret med jordbærsmag fra PurePower er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring. Energipulveret er udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiproduktet bliv…
Læs mere
Vejl.: 635,00
DKK 539,00
Ikke på lager
OBS: Forventet levering: Leveringstid ukendt Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Proteinpulveret med jordbærsmag fra PurePower er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring. Energipulveret er udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiproduktet bliver løbende vurderet gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal bruger Purepower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter. Ved hård fysisk træning bliver muskelvævet nedbrudt, og genopbygningen af vævet er den proces. der styrker dine muskler. Til genopbygning af muskelvævet skal der bruges protein. Protein nedbrydes til aminosyre i kroppen, aminosyre er byggesten for kroppens muskulatur, og derfor er det afgørende, hvilken proteinkilde du bruger. PurePower bruger valleprotein for at frembringe den bedste aminosyreprofil til gavn for opbygningen af muskelvævet.

Anvendelse
PurePower er udviklet til sportsfolk, som har behov for at muskelfibrene restituere hurtigt efter afsluttet træning. For at opnå den optimale effekt af proteinpulveret er det vigtigt, at drikke proteindrikke inden 25 min. efter afsluttet træning. Desuden er PurePowers proteindrik også anvendelig til, at få fyldt depoterne op efter træning eller konkurrence. Doseringen afhænger af dit aktivitetsniveau, derfor skal drikken indtages efter behov. Proteinpulveret skal blandes med enten vand eller mælk.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Jordbær
  • Indeholder: 3 kg.
  • Optagelse: Den gode aminosyreprofil sikrer en hurtig optagelse.
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Under og efter træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med fokus på høj kvalitet. Denne proteindrik er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Protein jordbær er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal) 1670/400
Protein (g) 78
Kulhydrat (g) 4,5
- Heraf sukkerarter (g) 4
Fedt (g) 7,5
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 2,4
Kostfibre (g) 0-1
Natrium (mg) 0,37
Kalcium (mg) 545 68%*
Phosphor (mg) 346 49%*
Magnesium (mg) 51 14%*
Vitamin B2 0,5 36%*

Ingredienser: Ultra- og Mikrofiltreret Valleprotein-Koncentrat, Valleprotein-Isolat udvundet af Mælk, Aroma, Farvestof: Carminer, Sødestoffer: Sucralose & Acessulfamkalium, Emulgator: Sojalecithiner.

 

Aminosyreprofil
Milligram pr. 100 gram protein
 Essentielle aminosyrer (EAA)   Ikke-essentielle aminosyrer (NAA)   Betingede essentielle aminosyrer (CAA)  
Histidin 1700 Alanin 5000 Arginin 2100
Isoleucin *6400 Asparginsyre 11100 Cystin 2200
Leucin *10600 Glycin 1400 Glutaminsyre 18100
Lysin 9600 Serin 4600 Prolin 5500
Methionin 2200     Tyrosin 2600
Phenylalanin 3000        
Threonin 6700        
Tryptophan 1400        
Valin *5900        

Indhold af forgrenede aminosyre BCAA=isoleucin+leucin+valin): 24,4 g pr. 100 g.

Dosering: Pulveret mixes sammen med vand eller mælk. Du skal bruge 40 gram proteinpulver pr. 2-300 ml. skummet eller letmælk. Husk at omrøre eller shake, når pulveret er tilført til væsken.

Opbevaring: Tørt, køligt og mørkt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477941371

Ingen anmeldelser af dette produkt.