Her får du et proteinpulver, som er sammensat af de bedste standarder inden for sportsernæring. Pulveret har en lækker smag af vanilje. Purepower får løbende vurderet deres produkter af en r&ael…
Læs mere
Tilbudet udløber 25-11-2020
Vejl.: 635,00 Før 539,00
DKK 489,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du et proteinpulver, som er sammensat af de bedste standarder inden for sportsernæring. Pulveret har en lækker smag af vanilje. Purepower får løbende vurderet deres produkter af en række ambassadører, og dermed er alle deres produkter også testet af dygtige og professionelle atleter. Dette er også med til at sikre, at både smag, konsistens og virkningen er optimal. Når du dyrker hård fysisk træning bliver dit muskelvæv nedbrudt, for at genopbygge dette skal du anvende protein. Protein har nemlig det væv, der er med til at genopbygge dine muskler. Protein nedbrydes til aminosyre i kroppen, aminosyre er byggesten for kroppens muskulatur, og derfor er det afgørende, hvilken proteinkilde du bruger. PurePower bruger valleprotein for at frembringe den bedste aminosyreprofil til gavn for opbygningen af muskelvævet.

Anvendelse
Purepower valleproteindrik er udviklet til sportsfolk, som har behov for at restituerer sine muskelfibre hurtigt, når træningen er afsluttet. Vi anbefaler, at du indtager proteindrikken indenfor 25 minutter efter du har afsluttet din træning. Når du skal dosere afhænger det fuldstændigt af dit aktivitetsniveau, og derfor skal drikken også indtages efter behov. Pulveret fra Purepower skal blandes op med vand eller mælk.

Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Vanilje
  • Indeholder: 3 kg.
  • Optagelse: Den gode aminosyreprofil sikrer en hurtig optagelse.
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Under og efter træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med fokus på høj kvalitet. Denne proteindrik er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og Protein jordbær er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal) 1700/400
Protein (g) 80
Kulhydrat (g) 6,0
- Heraf sukkerarter (g) 5,5
Fedt (g) 6,0
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 3,6
Kostfibre (g) 0
Natrium (mg) 0,37
Kalcium (mg) 500 60%*
Phosphor (mg) 290 35%*
Magnesium (mg) 95 30%*
Vitamin B2 0,5 36%*
Salt 0,525

Ingredienser: Ultra- og Mikrofiltreret Valleprotein-Koncentrat, Valleprotein-Isolat udvundet af Mælk, Aroma, Farvestof: Rødbedefarve, Sødestoffer: Sucralose & Acessulfamkalium, Emulgator: Sojalecithiner.

 

Aminosyreprofil
Milligram pr. 100 gram protein
 Essentielle aminosyrer (EAA)   Ikke-essentielle aminosyrer (NAA)   Betingede essentielle aminosyrer (CAA)  
Histidin 2,0 Alanin 4,2 Arginin 2,9
Isoleucin 6,2 Asparginsyre 9,5 Cystin 2,5
Leucin 11,8 Glycin 2,3 Glutaminsyre 17,0
Lysin 10,1 Serin 5,3 Prolin 4,0
Methionin 2,1     Tyrosin 2,2
Phenylalanin 3,9        
Threonin 5,5        
Tryptophan 2,1        
Valin 6,4        

Indhold af forgrenede aminosyrer (BCAA = isoleucin + leucin + valin): 24,4 g pr. 100 g

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt

Brugsanvisning
Pulveret mixes sammen med den ønskede mængde væske. Type og mængde af væske kan varieres efter ønsket smag. Tilsæt eventuelt isterninger for at nedkøle drikken og gøre den endnu mere velsmagende. Forslag: Afmål 40 gram proteinpulver og tilsæt 2-300 ml skummet- eller letmælk og omrør. Anvendelsesområder: PurePower Protein anvendes som supplement til en i forvejen sund og nærende kost. Kan anvendes af alle, som ønsker et ekstra tilskud af protein.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477944372

Ingen anmeldelser af dette produkt.