Denne Purepower valleproteindrik er med smag af vanilje. Purepower bruger kun topidrætsfolk til at teste deres produkter på, og dermed kan du være sikker på at både smagen, konsistensen samt virkningen er yderst optimal. Når …
Læs mere
Vejl.: 247,00
DKK 219,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Purepower valleproteindrik er med smag af vanilje. Purepower bruger kun topidrætsfolk til at teste deres produkter på, og dermed kan du være sikker på at både smagen, konsistensen samt virkningen er yderst optimal. Når du dyrker hårde fysiske aktiviteter, vil dit muskelvæv nedbrydes; og for at genopbygge disse, skal musklerne have tilført protein.

Anvendelse
Under produktionen af denne proteindrik er der lagt stor vægt på maksimal optagelse og ydelse. Det er vigtigt, at du indtager drikken indenfor 25 minutter efter du har afsluttet din aktivitet. På den måde optager kroppen hurtigere proteinet. Du skal indtage drikken alt efter hvilket niveau du er på; og derfor skal den indtages efter behov. Pulveret skal blandes med skummet- eller letmælk. Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Vanilje
  • Indeholder: 1 kg.
  • Optagelse: Den gode aminosyreprofil sikrer en hurtig optagelse.
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Under og efter træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med høj kvalitet i fokus. Denne proteinpulver er dermed udviklet til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og proteinpulveret er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g.
Energi (kJ/kcal) 1700/400
Protein (g) 80
Kulhydrat (g) 6,0
- Heraf sukkerarter (g) 5,5
Fedt (g) 6,0
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 3,6
Kostfibre (g) 0
Natrium (g) 0,37
Calcium (mg) 500 60 %
Phosphor (mg) 290 35%
Magnesium (mg) 95 30%
Vitamin B2 (mg) 0,5 36%
Salt 0,525

Ingredienser: Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-koncentrat. Valleprotein-isolat udvundet af mælk [indeholdende di-, tri-, oligo-, og polypeptider], aroma. Farvestof: rødbedefarve. Sødemidler: sucralose, acesulfamkalium. Emulgator: sojalichitiner

 

Aminosyreprofil
Milligram pr. 100 gram protein
 Essentielle aminosyrer (EAA)   Ikke-essentielle aminosyrer (NAA)   Betingede essentielle aminosyrer (CAA)  
Histidin 2,5 Alanin 4,2 Arginin 2,9
Isoleucin 6,2 Asparginsyre 9,5 Cystin 2,5
Leucin 11,8 Glycin 2,3 Glutaminsyre 17,0
Lysin 10,1 Serin 5,3 Prolin 4,0
Methionin 2,1     Tyrosin 2,2
Phenylalanin 3,9        
Threonin 5,5        
Tryptophan 2,1        
Valin          

Indhold af forgrenede aminosyrer (BCAA = isoleucin + leucin + valin): 24,4 g pr. 100 g

Opbevaring: Tørt og ikke for varmt

Brugsanvisning
Pulveret mixes sammen med den ønskede mængde væske. Type og mængde af væske kan varieres efter ønsket smag. Tilsæt eventuelt isterninger for at nedkøle drikken og gøre den endnu mere velsmagende. Forslag: Afmål 40 gram proteinpulver og tilsæt 2-300 ml skummet- eller letmælk og omrør. Anvendelsesområder: PurePower Protein anvendes som supplement til en i forvejen sund og nærende kost. Kan anvendes af alle, som ønsker et ekstra tilskud af protein.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477944303

Ingen anmeldelser af dette produkt.