2 anmeldelser
Når du træner hårdt bliver muskelvævet nedbrudt, og genopbygningen af vævet er den proces, der styrker dine muskler. Til at genopbygge muskelvævet skal der bruges protein. Protein nedbrydes…
Læs mere
Vejl.: 635,00
Pris inkl. moms DKK
1 stk 539,00 / stk
2 stk 489,00 / stk
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Når du træner hårdt bliver muskelvævet nedbrudt, og genopbygningen af vævet er den proces, der styrker dine muskler. Til at genopbygge muskelvævet skal der bruges protein. Protein nedbrydes til aminosyre i kroppen, og aminosyre er byggesten for kroppens muskulatur.

Derfor er det vigtigt, hvilken proteinkilde du bruger. PurePower bruger valleprotein for at frembringe den bedste aminosyreprofil til gavn for opbygningen af muskelvæv. Dette proteinpulver er sammensat efter de bedste standarder inden for sportsernæring og udviklet med den maksimale optagelse og ydelse for øje. Energiproduktet bliver løbende evalueret gennem samarbejde med en række ambassadører, som alle er top-idrætsfolk. For at sikre at smagen, konsistensen og ikke mindst virkningen er optimal bruger PurePower udelukkende top-idrætsfolk til at teste deres produkter. Denne proteindrik er med kakaosmag.

Anvendelse
De første 25 minutter efter at kroppen har været belastet, har kroppen en øget optagelsesevne, og det er derfor vigtigt at få fyldt depoterne op med protein i dette tidsrum for at opnå optimal restitution. PurePower Protien kakao bruges til at fylde dine energidepoter op efter træning eller konkurrence. Hvor meget du skal indtage afhænger af, hvilket aktivitetsniveau du har og derfor indtages drikken også efter behov. PurePower protein kakao blandes med vand eller mælk. Ønsker du mere generel viden om væske- og energiindtag før, under og efter aktivitet, kan du læse meget mere her.

Specifikationer

  • Smag: Kakao
  • Indeholder: 3 kg.
  • Indhold protein: Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-konsentrat, valleprotein-isolat ( udvundet af mælk)
  • Indhold: Ditri-, oligo-, og polypeptider, aroma, hollandsk kakaopulver (affedter)
  • Sødemidler, sucralose, acesulfamkalium, emulgator, sojalichitiner
  • Optagelse: Den gode aminosyreprofil sikrer en hurtig optagelse.
  • Mængde: Indtages efter behov
  • Kan anvendes: Under og efter træning eller konkurrence

Kvalitetsniveau
PurePower er en dansk producent af sportsernæring med fokus på høj kvalitet. Denne proteinpulver er dermed skabt til dig, der ønsker at yde dit ypperste. PurePower udspringer af Toft Care, som i Danmark har været en af de ledende virksomheder i forhold til klinisk ernæring til sundhedssektoren. PurePower produkterne er udviklet i samarbejde med topatleter herunder Annika Langvad (VM MTB) og Thomas Mortensen (Hawaii Ironman). PurePower fremstilles under nøje kontrol af de danske myndigheder og proteinpulveret er godkendt af de danske myndigheder. For at optimere produkterne bliver de løbende testet. Toft Care's lange erfaring med fremstilling af produkter til klinisk ernæring, sikrer dig de bedste energiprodukter.

Næringsdeklaration
  Pr. 100 g
Energi (kJ/kcal) 1700/400
Protein (g) 78
Kulhydrat (g) 7
- Heraf sukkerarter (g) 5,5
Fedt (g) 6,5
- Heraf mættede fedtsyrer (g) 3,9
Kostfibre (g) 1,1
Natrium (mg) 0,5
GMO Fri - Uden nødder
Ingredienser: Ultra- og mikrofiltreret Valleprotein-koncentrat, Valleproteinisolat (Udvundet af mælk)[Indeholdende di-, tri-, oligo-, og polypeptider], Kakaopulver (Affedtet), Aroma, Sødemidler: Sucralose, Acesulfamkalium, emulgator: Sojalecithin

 

Aminosyreprofil pr. 100 g.
 Essentielle Aminosyrer (EAA)   Ikke-Essentielle Aminosyrer (NAA)             
Isoleucin  (g) 6,2 Alanin (g) 4,2
Leucin (g) 11,8 Arginin (g) 2,9
Lysin (g) 10,1 Asparginsyre (g) 9,5
Methionin (g) 2,1 Cystin (g) 2,5
Phensylalanin (g) 3,9 Glutaminsyre (g) 17
Threonin (g) 5,5 Glycin (g) 2,3
Tryptophan (g) 2,1 Histidin (g) 2
Valin (g)   Prolin (g) 4
    Serin (g) 5,3

 

 

Tyrosin (g)

2,2

Indhold af forgrenede aminosyre BCAA=isoleucin+leucin+valin): 24,4 g pr. 100 g

Dosering: Pulveret mixes sammen med vand eller mælk. Du skal bruge 20 gram proteinpulver pr. 1-1½ dl. væske. Efter at du har tilført proteinpulveret, skal du røre eller shake drikken.

Opbevaring: Tørt, køligt og mørkt.

Af hensyn til fødevaresikkerheden tager vi ikke fødevarer retur.

EAN: 5701477942378

15-11-2016
19-03-2015
Nemt at opblande i vand eller mælk,rigtig god smag.