Her får du en Atredo refleksvest i one-size (S/M/L), der er designet til voksne. Sikkerhedsvesten er lavet i et meget synlig gul farve og forsynet med reflekser, så du er ekstra synlig, når du færdes i trafikken om aften el…
Læs mere
Før 25,00
DKK 20,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du en Atredo refleksvest i one-size (S/M/L), der er designet til voksne. Sikkerhedsvesten er lavet i et meget synlig gul farve og forsynet med reflekser, så du er ekstra synlig, når du færdes i trafikken om aften eller i andre situationer med lavt lys. Sikkerhedsvesten har elastikstropper i siderne, så den sidder bedre ind til kroppen og giver en god pasform.

Anvendelse
Vesten er særdeles anvendelig til cykling, løb, gåture eller andre udendørsaktiviteter. Den bør være en fast del af dit personlige sikkerhedsudstyr og er f.eks. god at have liggende i bilen. Mange har dem på, når de kører på arbejde på mørke vintermorgener og hjem igen om aftenen. Her er vesten med til at gøre dig langt mere synlig for bilister og andre trafikanter, og kan være det stykke beklædning, der redder dit liv.

Specifikationer

  • Farve: Gul
  • Mål: Højde 58cm bredde 40 cm.
  • Elastikstropper i siden
  • One-size

Kvalitetsniveau
Med denne sikkerhedsvest, er du sikker på at blive set i trafikken. Som bilist er det klart de cyklister man først får øje på, som bruger disse veste. I tiden fra oktober og frem til april, er det især vigtigt.

 

EAN: 5712934004638

27-08-2018
Hullet til hovedet kunne godt være større og vesten kunne også godt være lidt længere. Jeg bruger den udover flere lag overtøj, da jeg kører mange kilometer på scooter hver dag 😊